Skräckfarbror

Clive, gubben vi bor hos är psykiskt störd. Utan skoj. Tydligen knaprar han en massa piller och känner stora starka elaka människor (enligt honom själv).

Han går in i mitt rum utan att knacka på dörren. Det är väl det minsta problemet. Härom morgonen kom han in i mitt rum och frågade om jag hade lämnat odiskade koppar i diskhon (han är supernoga med att man diskar upp så fort man använt något, och jag har varit supernoga med att följa det). Jag svarade nej, han såg konfunderad ut och gick ut från mitt rum.

En kvart senare kom han in igen (återigen utan att knacka) och frågade om jag verkligen inte hade ställt någon disk i diskhon. Jag började känna mig irriterad men sa "nej, som jag sa innan så har jag inte gjort det".

Två timmar senare gick jag ner i hallen för att ta på skorna. Jana och jag skulle nämligen ta en taxi in till Maidenhead för att äta. Då står Clive och lurar i dörröppningen in till köket och tittar på mig. Sedan frågar han en tredje gång om jag verkligen inte har använt några koppar. "Nej det har jag inte" svarar jag. "Då bannlyser jag er alla från köket tills det är uppdiskat här, eftersom ni inte kan sköta det" svarar han. För att göra en lång historia kort så blev jag vrålförbannad. Jag betalar inte 4000:- i månaden för att han ska banna mig från att använda ett kök som jag varit så noggrann med att sköta. 

Om man ska vara en arg man, ska man också ha ett självporträtt på det i hallen,
och såklart stå i mitten.
Klicka för större bild

Klockan ett inatt kom han in i mitt rum och undrade om jag tagit sönder duschen, då blev jag plötsligt sådär trött och sa med en suckande stämma "Nej Clive, varför skulle jag ta sönder duschen, snälla låt mig sova nu, klockan är ett på natten". Varpå han bad mig att gå in och titta i badrummet. Jag orkade inte bråka så jag steg upp, masade mig in i badrummet och såg att glasrutan som avskärmar duschen hade lossnat i överkant från väggfästet. Clive frågade om jag haft sönder den. Nej svarade jag. Han frågade om jag duschat ikväll. Nej sa jag. Han frågade om Jana duschat ikväll. Jag vet inte svarade jag. Så han bad mig väcka henne och fråga. Jag gjorde som jag blir tillsagd och väckte henne. Jana fattade ingenting och sa också nej. 

Efter att han har väckt hela huset och dragit upp alla ur sängarna mitt i natten så konstaterade vi att ingen hade haft sönder den och Clive avslutade med att säga att vi inte får duscha fören på måndag när det är lagat eftersom han inte vill att det kaklade golvet ska bli blött. Vilket det såklart blir när det är en glipa på 1 cm högst upp mellan glaset och väggen...

Två veckor kvar!

RSS 2.0

© copyright 2012 valdemarssons.blogg.se

var bloggId= '5039556fddf2b35f99d27115'; var is_pro = false;