London Baby

Sista dagen i Bray gick jättebra! Gjorde två intervjuer till PM:et och fick ett "Du har arbetat jättebra och är alltid välkommen tillbaka" från souschefen Jonny. Det kändes fantastiskt!

Resan till London gick smärtfritt, tåget skulle ha kostat £20 men spärrarna var avstängda så vi åkte gratis! Efter en kort taxiresa kom vi fram till lägenheten och möttes av Anna. Lite senare kom Frej och resten av gänget hem. Jag, Jana och Frej satt och drack lite öl i köket, planen var att vi skulle gå ut men det hela slutade med att vi köpte snuskiga kycklingburgare och återvände hem. Väl hemma gick Jana till sängs men jag och Frej delade på en flaska whiskey (för att lättare kunna somna då ingen av oss hade täcken eller kuddar). Vi blev ganska odrägligt fulla och kl 5 på morgonen fick vi den dåliga idén att beställa hem en platta öl och ciggaretter. Budet ringde på porttelefonen så hela lägenheten vaknade. Tjejerna var inte så glada. Sedan minns jag inget mer.

Dagen efter fick jag reda på att dörren till duschkarbinen hade fastnat och att det tog tjejerna 5 minuter att fixa på morgonen. Något som troligtvis var mitt fel (ironiskt eftersom jag blev falskt anklagad för att ha haft sönder en dusch i Bray). Ikväll lagade jag och Frej en förlåtmiddag. That's it so far.

Imorgon börjar jag min första dag på Dinner (som fick sin första stjärna häromdagen). Spännande!


Mitt och Frejs rum, numera med sängkläder.


Köket!


En snuskig kycklingburgare som inte ens förtjänar att vara med i hamburgerjakten.


Slutligen ett stycke Sebastian.

RSS 2.0

© copyright 2012 valdemarssons.blogg.se

var bloggId= '5039556fddf2b35f99d27115'; var is_pro = false;