Uppdatering

Igår satt vi och drack lite öl här hemma och Clive bjöd på cognac, vi snackade lite skit och sedan gick jag och Jana till the Crown at Bray, som är den enda puben här i Bray. Det var väl mer eller mindre så långt ifrån en Svensk pub man kan komma. Tänk er en riktigt mysig pub, en sån med vita putsväggar, svarta kraftiga träbjälkar, trägolv, glada människor, hundar inomhus (!), ljus i vinflaskor och en bartender som står och torkar ölglas med en handduk, då har ni the Crown at Bray. När vi skulle beställa öl så fick vi smaka på urvalet innan vi valde, jag bestämde mig för en Deuchars som var fantastiskt god. Efter ölen gick vi hem och la oss. Det tog en halvtimme att gå till puben och en halvtimme hem så det var en lång promenad för en öl.

Imorse fick jag en smärre avhyvling av Clive för att mina skor tydligen hade blivit lite leriga igår och det hade kommit lite på hans heltäckningsmatta (som för övrigt är bland det värsta jag vet). Men tack och lov så gick all smuts bort.

Idag har jag och Jana cyklat in till Windsor och gått runt och handlat lite. Det var skönt att få komma till en riktig stad och se lite människor innan VFU:n drar igång på riktigt, för då kommer vi inte hinna med något annat. Det har varit strålande solsken hela dagen och runt 7 plusgrader (på torsdag ska det bli 16) så det är supernice.

När vi var i Windsor åt vi "Beef and ale pie, with peas and fries", sådär superengelskt, ganska ordinärt, fesgula pommes och lite för mycket fett på köttet i grytan samt ärtor som smakade mjöl. Men ja, nu har vi gjort det och det finns någon charm i det även om det inte var toppklass. Ölen däremot var supergod, det var Clive som tipsade mig om den.

The Crown at Bray


Här vill jag äta! Fast burgarna kostar mellan 80-120 kr.


Engelsmännen verkar i likhet med min flickvän ha någon sort kattmani. Ska jag köpa hem
en till dig Ria?


Gula pommes, mjöliga ärtor och en lite slimig paj men fan vad Engelskt det är!


Och sista bilden blir på en fantastiskt god öl!

Efter idag kommer det bli färre uppdateringar. Norrmannen Ståle berättade att man jobbar 18 timmar om dagen när man är på servicestationen. Så nu kör vi!

RSS 2.0

© copyright 2012 valdemarssons.blogg.se

var bloggId= '5039556fddf2b35f99d27115'; var is_pro = false;