Sköna hyresvärdar

Igårkväll kom jag och Jana fram till Bray där vi ska bo i en månad. Emma-Louise (vår ena hyresvärd) hämtade upp oss på Heathrow igår. I bilen på väg hem sa hon att vi inte skulle bo i hennes hus utan i Clives (den andra hyresvärden). Sedan varnade hon oss för att han troligtvis skulle försöka lura på oss cyklar för 40 pund när han i vanliga fall tar 20 pund i uthyrningsavgift och att vi då vänligt skulle tacka nej och säga att The Fat Duck ordnat med cyklar. Mycket riktigt så begärde Clive 40 pund/månaden och vi sa att restaurangen troligtvis hade ordnat med det åt oss redan. Då gick han ner till 20 pund och sa att han gjorde oss en tjänst så vi antog erbjudandet.

Sedan frågade han oss hur mycket pengar vi betalat för att få bo hos honom. Vi svarade 380 pund varpå han sa: "Jag får bara 300 av Emma-Louise". Det verkar vara en skön vendetta på gång där både hyresvärdarna försöker sabbotera för varandra.

I övrigt är allt toppen och jag längtar efter introduktionen på måndag. Skaffade engelskt nummer idag också, här är det om man vill ringa: 07848916343

Här är rummet jag sover i. Den vänsta sängen är min, och den högra tillhör en norrman som också gör praktik på The Fat Duck.

RSS 2.0

© copyright 2012 valdemarssons.blogg.se

var bloggId= '5039556fddf2b35f99d27115'; var is_pro = false;