It's a long way to the top if you wanna rock 'n' roll

Jag hade tänkt skriva här lite tidigare men av någon outgrundlig anledning så försvann vårt internet i förrgår. Här kommer hursomhelst en snabb sammanfattning av de första tre dagarna på The Fat Duck.

I måndags var jag och Jana på introduktion, Sarah mötte upp oss kl 10 på morgonen utanför restaurangen. Vi skrev på en massa kontrakt. Därefter tog Ivan över och visade runt oss i lokalerna. Det var långt ifrån vad jag hade väntat mig. Det finns helt sinnessjuk utrustning här, mer vet jag inte om jag får säga. Ska läsa igenom kontrakten lite noggrannare till helgen. Men wow!

Vi jobbar i preppköket denna veckan och det blir ca 14 timmars jobb om dagen. Jag trodde att jag skulle vara tröttare än vad jag är. Nu har det visserligen bara gått två dagar men det jag märker såhär långt är att den skriftliga delen av praktiken kan bli lidande, och även den privata delen. Just nu existerar bara arbetet. Och det får vara så just nu. Till helgen ska vi börja skriva på PM:et. Jag och Jana har kommit fram till ett syfte som vi tror kommer funka. Vi vill skriva om hur man arbetar med att säkra hygienen och maten på arbetsplatsen.

Idag lysnade vi på dub step medan vi rensade duvor från inälvor. Bajs och blod överallt, det var en ganska morbid situation så jag tänkte lätta upp stämningen och headbangade med duvan i takt till musiken, sen vred jag på huvudet och sa "I didn't know that pidgeons had 360 vision". När Jana skulle haka på sa jag "Come on, don't be a chicken". Jag är typ lika rolig på engelska som på svenska. Peace out.

RSS 2.0

© copyright 2012 valdemarssons.blogg.se

var bloggId= '5039556fddf2b35f99d27115'; var is_pro = false;