Fredag

Fredag, igen. Veckorna går fort. Särskilt denna som inneburit mycket att göra för mig med en närstående flytt (två veckor kvar). Mycket härligt jobb, gott tugg och kul servicepass med mycket fokus och närvaro från alla. Superkul. Imorgon sladdar jag hem till mamma som fyllt år och firar henne. Sen blir det Eurovisionmys hemma hos Sara med Calle och Filip. En kalashelg helt enkelt.

Bild ska man ju ha, så här kommer en på en maaaagisk burgare som jag käkade till p-mat häromkvällen. Tjo och tjim.



Back on track

Jag tror att det är dags att ta upp bloggandet igen.
 
Jag har saknat det under en längre tid men är samtidigt äldre, erfarnare och därmed även osäkrare på hur mycket av mitt liv som jag vill lufta allmänt. Jag gör ett försök hur som helst.
 
Idag har jag varit ledig från jobbet och har tagit tag i en riktigt ångestladdad uppgift; att rensa och kategorisera alla mina Spotify-listor. Ungefär likvärdigt med att bestiga ett medelstort berg, skulle jag tro. Det tog större delen av förmiddagen och krävde två vaniljkvarg och nästan en liter kaffe för att hålla blodsockret på en rimlig nivå.
 
Jag är i skrivande stund (21:00) halvvägs...
 
Att organisera är viktigt för mig. Jag är ju pedant i grund och botten, men glömmer det ibland. Det är dessutom oerhört svårt att definera genrer av musik. Jag valde att tillämpa ett "-ish" som ger mig viss kreativ frihet gentemot mig själv. Annars hade det nog blivit en miljaaaard subgenres. Over and out.
 
 




      
       © copyright 2008 valdemarssons.blogg.se