PM:et är färdigt

Nu är det äntligen klart och inskickat, jag har suttit med det sen klockan nio imorse. Den där sista korrekturläsningen på slutet tog knäcken på mig. Tack till Ria som tvingade mig att göra den.


The Hobbit - Cats

Hahaha, jag skrattar så tårarna rinner. Jag önskar att The Hobbit skulle bli såhär! Gandalf är bäst!
 


PM:et går dåligt

Det går segt med PM:et, riktigt riktigt segt. Det känns som att det enda jag har skrivit är en massa ordbajs. Ingen relevans eller kontext överhuvudtaget och jag hittar verkligen ingen motivation. Jag behöver få lite distans till allt så att jag kanske kan se det på ett annat sätt. Därför släpper jag allt för ikväll och gör något helt annat. Kanske dricka öl.


That '70s show

Martin, jag, Filip och Challe såg alltid på That '70s när vi var mindre. Nu har jag och Ria börjat se om alla avsnitten och klippet nedan är ett av mina favoriter från avsnittet när Eric tror att han inte är tillräckligt farlig för Donna.
 


Kvällsmat

Ibland är det skönt att balla ur helt.
 


Entrecote

Igår mulade jag och Ria gemensamt ner ett kilo perfekt entrecote. Det var gott.
 


Återbäring och bas

Idag fick jag ett samtal från internationella programkontoret i Örebro. Mot all förmodan så kommer jag få behålla mitt Erasmus-stipendie från praktiken som jag betalade tillbaka för att jag inte fullgjorde alla veckor utan endast timmarna. Det känns helt fantastiskt att få tillbaka 7 papp som jag inte trodde att jag skulle se igen så idag har jag firat med att beställa den efterlängtade basen. Tag er i akt grannar!
 
Magnat regerar!


Surkålen är färdig

Trots lite mögel på slutspurten (läste på nätet att det bara var att lyfta bort) så är min surkål färdig. Den blev riktigt god, men till nästa gång ska jag nog försöka strimla vitkålen ännu finare för att få den där perfekta känslan.
 
 
Någon gång ska jag göra polsk hokuspokusgryta som Kuba alltid lagade när vi bodde ihop. Den är sjukt god. Massa korv och kött, surkål och kryddor i en stor gryta som får koka i en vecka.


Knock knock

Band of Horses nya platta Mirage Rock snurrar flitigt idag. Den är superb! Likaså The Killers nya. Det är en bra musikhöst!
 
 


PM dags

Det regnar idag, något helt fruktansvärt och allra helst hade jag nog satt mig i soffan framför en film. Men det håller inte när jag måste skriva PM. Snart ut i rusket och upp mot skolan för research och strukturskapande. Jag ska skriva om storytelling i samband med måltiden. Hej hopp.