Se där

Nu ska man ju inte hoppas på för mycket. Smhis prognoser är inte de trovärdigaste, men detta ser ju riktigt bra ut!

 Vi är räddade och fria

Idag tog jag ledigt från jobbet och smygstartar min semester. Det regnar, blåser och min dator är ovanligt svajig idag. Random frysningar och sånt där tråk som får mig att vilja våldskasta den i asfalten. Men vad gör det? Imorgon tar jag tåget hem för fem dagar festivalande. Jag har kläckt den bästa idén till en campflagga någonsin som syrran ska få hjälpa mig att förverkliga imorgon kväll.

Nu är det Laleh och packande som gäller.Pappersdagen

Idag har jag i stort sett slutfört uppdateringen av bloggen. Om du inte kan se förändringarna så tryck på F5 några gånger så ska det lösa sig.

Resten av dagen har jag ägnat åt att gå igenom en hel kartong med gamla papper och rensat ut sånt som jag inte behöver längre samt letat upp alla arbetsgivarintyg, omdömmen och betyg så att jag kan söka Visitas stipendie. Det var... huvudvärksframkallande.Trädgårdsmarodörer

Tack hälleforsbostäder. Har länge tänkt att jag skulle meja ner myntan och dragonen med en trimmer. Nu slipper jag.Kristallslott

Idag är jag ledig, solen skiner och jag har fått i mig tre koppar kaffe. Drömläge. Crystal Castles vrålar ur högtalarna och jag har absolut inga måsten idag. Jag kan sitta och pilla mig i naveln hela dagen om jag vill. Underbart.

Smällful duo, men musik, det kan dom!Tre hat.

Jag avskyr tre saker här i livet; tekniska saker som inte fungerar, människor som inte kan passa tider och lathet. Den dagen alla tre sammanstrålar kommer jag bara se ett vitt ljus innan jag går på en killing-spree. Ni har blivit varnade.Julafton i munnen

Idag kokar jag en rejäl batch med chiessence, sedan saknad bara mjölk och rom.


Angående Emmabodafestivalen

Hittade detta inlägget från Livserfarna esteters encyklopedia och tänkte att nu när det börjar dra ihop sig för festival så måste jag ju posta vad Yossi hade att säga om Emmabodafestivalen för fem år sedan:

"Här spelar allt från 19-åriga tjejer som sjunger till en synth som spelas av en krullig kille med glasögon till legendrariska indierockband. Det mysigaste med Emmaboda är att campingen och scenerna är på samma område, så man slipper gå från plats till plats exakt hela tiden. Nackdelen är då att det går runt vakter på de tätbefolkade områdena och beslagtar saker och kontrollerar band. Man måste ha varit väldigt hardcore om man plankar in alltså. Vakterna tvekar nämligen inte på att slå ner plankare om de skulle synas till igen. Folk heilar i provocerande syfte, långhåriga killar sålde hasch i chilltältet och alla skrattar åt festivalkändisarna. En festival som innehåller ditt och datt, och inte minst sköna människor som man kan gå runt med. Det är mest smålänningar, skåningar, stockholmare och göteborgare, men var man smidig kan man även hitta norrlänningar, danskar och gotlänningar.

Alla indiepretton kallar emmabodafestivalen för "rassle". "Ska du till rassle?" kan de fråga.

Campingen är uppdelad i två delar. "Ängen" och "Skogen". De flesta campar på ängen eftersom den är närmast den stora scenen. I skogen finns det mer mygg. Men oj så mycket mysigare det är i skogen! I skogen finns chilltältet, skugga och en massa, massa gömställen! Ängen kan dra åt skogen! *fnissar hysteriskt*

Av någon anledning spelar alla bandare väldigt mycket "Daft Punk" och "The Knife", detta beror på att man i åtanke tänkte att det vore för vanligt att spela vanlig indie, så då slår man på stort och spelar electronica istället. Fast de coolaste spelade ju såklat "Hassan" på sina bandare, Ni vet vilka ni är ;)"


Ett stycke Sara och en Broder Daniel look-a-like från senast.The heart attack grill

Hahahaha. Det här är fantastiskt! Tipscred till Oscar.Ledig fredag

Tanken var att jag skulle vara produktiv idag och städa hela lägenheten och tvätta sängkläderna. Jag började vid lunchtid och är inte färdig i skrivande stund (19.32). Jag är en expert på att förhala tråkiga saker. Istället fastnade jag vid datorn och började ladda ner alla gamla bilder från bilddagboken som jag har tänkt tanka hem i flera år, då det verkligen är dags att avsluta det gamla kontot. Sedan såg jag pilotavsnittet till Firefly eftersom jag inte får se vidare på Torchwood då jag lovat Ria att vi ska se det tillsammans. Firefly var sådär men jag ska försöka ge det en chans till och fortsätta titta på det.

En hel del dunkande av Emmaboda 12 listan har det blivit också vilket resulterade i att jag nu är supersugen på att dricka mig full ikväll. Tyvärr har jag ingen alkohol hemma och det suger rätt hårt. Så Martin, var är du med Jeltzinboxen?

Såhär delade jag köttfärs -07. Jag har utvecklats en del sen dess, och framför allt gjort mig av med tumringen, vad tänkte jag på?