Summering av helgen

Fredagskänslan har aldrig varit så påtaglig som efter en vecka av intensivt skrivande på B-uppsatsen. Det kändes riktigt fantastiskt att komma hem och veta att man hade 50 timmars andrum från studerandet. På fredagskvällen kom Ria, Oskar, Jenny, Catte och Kelly över för kortspel och förtärande av alkohol. Framåt kvällen fick vi påökning av Kuba och Hartman. Supertrevligt helt enkelt.

Falco fick nöja sig med att lukta på vinet.

 

Igår satte jag äntligen upp affischen på Laleh som Ria snodde åt mig i julklapp sen kom Catte hit (det måste vara månader sedan vi umgicks bara vi) och gjorde fresh springrolls och såg på New Girl med mig. Sen kom Oskar, Ria och Kelly och så körde vi förfest och gick till puben.

Idag tog jag och Ria sovmorgon och sedan kom Frej och Mikaela förbi med en pizzaleverans från Hällefors. Onekligen söndagslyx när den är som bäst. Sen såg jag och Ria på blu-rayutgåvan av Sagan om ringen, bild och ljudkvalitén var helt sinnessjuk. Wow alltså. Kvällen har jag spenderat med att tvätta och summera två artiklar till B-uppsatsen.