Game of Thrones - Season 2 "Shadow" Tease

I April dunkar HBO igång säsong två av den superba serien Game of Thrones! Jag längtar fruktansvärt mycket!Kelly rakar av håret på fyllanChilikväll


Chilikokandet är i full fart och tequiladrickandet likaså. Jag har i princip lyckats fingra på alla kroppsdelar som man inte vill ha chili på...Fredag, fifan vad härligt

Ikväll kommer Martin hit! Vi har inte setts sen Oktober förra året så det ska bli kul att träffas innan VFU:n drar igång! Det kommer bli en brutal helg att dömma av den all den spriten Martin för med sig från Stockholm. Jag är superladdad. Idag ska jag kämpa med B-uppsatsen så jag kan ta helg med gott samvete!

Sist Mr Baaaacoooon var på besök.


Sjung

Laleh är en av mina favoritartister. En sån artist som inte alltid ligger högst på listan, men en sådan som jag alltid återkommer till. Häromdagen släppte hon nytt, Sjung heter albumet. Nu har jag snart lyssnat på det 15 gånger på två dagar och jag ler fortfarande.

Singeln Some Die Young är bäst.Yaxell

Idag kom min nya filékniv, som faktiskt är den första kniven jag köper... i mitt liv. Det blev en Yaxell Ran 16 cm och hittills är jag supernöjd, även om jag inte hunnit bekanta mig den så mycket än.Varför bär kungen så fåniga hattar?

Idag har jag skrattat så jag gråtit. Efter 10 timmars skrivande på B-uppsatsen så var humor-haveriet ett faktum.

 

Här är den fantastiska hemsidan.Summering av helgen

Fredagskänslan har aldrig varit så påtaglig som efter en vecka av intensivt skrivande på B-uppsatsen. Det kändes riktigt fantastiskt att komma hem och veta att man hade 50 timmars andrum från studerandet. På fredagskvällen kom Ria, Oskar, Jenny, Catte och Kelly över för kortspel och förtärande av alkohol. Framåt kvällen fick vi påökning av Kuba och Hartman. Supertrevligt helt enkelt.

Falco fick nöja sig med att lukta på vinet.

 

Igår satte jag äntligen upp affischen på Laleh som Ria snodde åt mig i julklapp sen kom Catte hit (det måste vara månader sedan vi umgicks bara vi) och gjorde fresh springrolls och såg på New Girl med mig. Sen kom Oskar, Ria och Kelly och så körde vi förfest och gick till puben.

Idag tog jag och Ria sovmorgon och sedan kom Frej och Mikaela förbi med en pizzaleverans från Hällefors. Onekligen söndagslyx när den är som bäst. Sen såg jag och Ria på blu-rayutgåvan av Sagan om ringen, bild och ljudkvalitén var helt sinnessjuk. Wow alltså. Kvällen har jag spenderat med att tvätta och summera två artiklar till B-uppsatsen.


Ett skönt avbrott

Nu är det färdigpluggat för idag! Jag och Ria har ätit pasta Carbonara och nu ska vi göra oss färdiga för att ta en öl på puben!


Trött

Jag är trött! Gud vilken pina det var att stiga upp idag! Jag ska snart ha möte inför praktiken och sedan skriva B-uppsats resten av dagen. Vi har bytt tema till Slow Food eftersom det fanns för lite artiklar kring trender. Men det känns bra och vi har kommit en bit på vägen!