Gott nytt år

Från ett regnigt Grythyttan! Hoppas att ni alla befinner er med vänner, familj eller andra människor som är viktiga för er. Mitt nyår kommer jag spendera med Ria och Kelly! Nu kickar vi det bästa 2013 någonsin!
 


Slurpee

Det var skönt att komma tillbaka till Grythyttan med intentionerna att slappna av och unna sig lite lugn och ro. Såhär fyra dagar senare så är tristessen ett faktum och jag tuggar snart sönder den kvalitativa IKEA-soffan. Det roligaste som hänt är att det börjat regna, vilket har förvandlat alla snötäckta gator till århundradets slurpee och således tvingat både mig och Ria till isolering i lägenheten.
 


Doubt

Bäst nu, punkt.
 


Husmansmåndag

Gjorde en batch kålpudding med gräddsås. Gott.
 


Samsung Galaxy S3 Unboxing

Trots snöoväder och med stor risk för förseningar så kom telefonen idag, två dagar efter att jag beställde den. Bra jobbat Telia! Har dock inte kunnat starta den än eftersom jag väntar på mitt microsim, men ja, här kommer lite bilder från upp-packningen.
 


Samsung Galaxy S3

Är beställd och snart i min hand. Det ska bli skönt, för ärligt talat så har min HTC Desire HD inte riktigt levt upp till förväntningarna och (knappt) hållt i två år. Några av de nya funktionerna som jag verkligen ser fram emot som jag inte hade på HDn är bland annat den överlägsna batteritiden, möjligheten att spela upp film i 1080p samt kameran som är monterad på framsidan av telefonen (no more spegelbilder på toan).
 


Modellbygge

Helgen har jag och Ria spenderat med att göra "soffor" och "sittpuffar" till modellarbetet för evenemangskursen. Jätteroligt tidsfördriv som inte på något sätt framkallar existensångest.
 
      
       © copyright 2008 valdemarssons.blogg.se