Hemma från Stockholm!

I måndags kom jag hem från fem fantastiska dagar i Stockholm hos min Ria! Jag fick skjuts till Stockholm en dag tidigare än planerat av Catte så att jag kunde överraska Ria! Hade kollat med hennes familj innan så att det inte skulle bli några problem. Efter bilresa, pendeltåg, tunnelbana, bussfärd och promenad så stod jag tillslut utanför hennes dörr och plingade på. Hennes mamma öppnade och viftade in mig samtidigt som hon låtsades att hon pratade med en granne. Jag smög in i köket och såg att Ria satt vid köksbordet med ryggen mot mig. Då vänder hon sig om och ger mig en snabb ilsken blick. Det var som att allt gick i slow motion och man kunde se i hennes ansikte när det sakta gick upp för henne att det var jag som var där och inte någon granne. Då studsade hon upp och kramade mig!

Hahaha! Det var så otroligt härligt att få hålla henne i mina armar igen!


Solnedgång från Rias balkong!

På fredagen drack vi mojito och gick ut med Catte till trädgården. Det var första gången jag var där och jag stormtrivdes! Grym musik och billig öl!


Mojito

På lördagen pallrade vi oss upp och tog vi Djurgårdsfärjan till Gröna Lund. Trots långa köer till attraktionerna och fruktansvärd värme så hade vi det jättebra! Jag älskar nöjesfält och det är nog en tre år sedan jag var på ett senast. Medan Ria skrek satt jag och skrattade för glatta livet i berg-och-dalbanorna! Vi åkte fritt fall tilt, det var nog den bästa. När man kom högst upp vinklades vi utåt så att vi var tvungna att se mot marken! Ria blundade, jag var tyst och höll krampaktigt tag i stolen. Lite senare vann vi 2kg Toblerone på ett chokladhjul för 30 kronor! Himla lustigt då jag dagen innan vägrat köpa 200 gram Toblerone för 40 kr på Ica då jag tyckte att det var för dyrt. 2kg för 30 kr var mer i min smak! :)


Min älskade flickvän <3


Det enda jag vägrade åka! Usch! Att åka berg-och-dalbanor där man sitter ordentligt fastspänd är en sak, men att förlita sig på fyra tunna järnkedjor gör jag bara inte!


Toblerone!

I söndags slappade vi framför tvn hela dagen och hade det bara mysigt och bra! På måndagsmorgonen följde jag med Ria till jobbet och satt där och väntade på mitt tåg! Sedan kom hennes gudfar Lennart och så åt vi lunch innan jag tog tåget hem till Hyttan!