Hemma från Stockholm!

I måndags kom jag hem från fem fantastiska dagar i Stockholm hos min Ria! Jag fick skjuts till Stockholm en dag tidigare än planerat av Catte så att jag kunde överraska Ria! Hade kollat med hennes familj innan så att det inte skulle bli några problem. Efter bilresa, pendeltåg, tunnelbana, bussfärd och promenad så stod jag tillslut utanför hennes dörr och plingade på. Hennes mamma öppnade och viftade in mig samtidigt som hon låtsades att hon pratade med en granne. Jag smög in i köket och såg att Ria satt vid köksbordet med ryggen mot mig. Då vänder hon sig om och ger mig en snabb ilsken blick. Det var som att allt gick i slow motion och man kunde se i hennes ansikte när det sakta gick upp för henne att det var jag som var där och inte någon granne. Då studsade hon upp och kramade mig!

Hahaha! Det var så otroligt härligt att få hålla henne i mina armar igen!


Solnedgång från Rias balkong!

På fredagen drack vi mojito och gick ut med Catte till trädgården. Det var första gången jag var där och jag stormtrivdes! Grym musik och billig öl!


Mojito

På lördagen pallrade vi oss upp och tog vi Djurgårdsfärjan till Gröna Lund. Trots långa köer till attraktionerna och fruktansvärd värme så hade vi det jättebra! Jag älskar nöjesfält och det är nog en tre år sedan jag var på ett senast. Medan Ria skrek satt jag och skrattade för glatta livet i berg-och-dalbanorna! Vi åkte fritt fall tilt, det var nog den bästa. När man kom högst upp vinklades vi utåt så att vi var tvungna att se mot marken! Ria blundade, jag var tyst och höll krampaktigt tag i stolen. Lite senare vann vi 2kg Toblerone på ett chokladhjul för 30 kronor! Himla lustigt då jag dagen innan vägrat köpa 200 gram Toblerone för 40 kr på Ica då jag tyckte att det var för dyrt. 2kg för 30 kr var mer i min smak! :)


Min älskade flickvän <3


Det enda jag vägrade åka! Usch! Att åka berg-och-dalbanor där man sitter ordentligt fastspänd är en sak, men att förlita sig på fyra tunna järnkedjor gör jag bara inte!


Toblerone!

I söndags slappade vi framför tvn hela dagen och hade det bara mysigt och bra! På måndagsmorgonen följde jag med Ria till jobbet och satt där och väntade på mitt tåg! Sedan kom hennes gudfar Lennart och så åt vi lunch innan jag tog tåget hem till Hyttan!


Måndag

Igår hade vi 14 bokade på Loka. Jag och Kjell höll på att avlida av tristess. Det finns typ en gräns då man inte längre kan gå runt och pressa kartonger, putsa bänkar och rangordna knivar. 10 minuter innan vi skulle stänga köket kom det såklart in en chinabong så det var bara att dra fram allt igen. Haha.

Ikväll börjar Robin jobba igen så vi är tre i köket ikväll och har 19 bokade. Så det lär nog bli en repris av gårdagen. Men jag klagar inte, detta är sista passet innan jag får tre dagar av välförtjänt ledighet! Det ska bli underbart!

Btw så ska jag försöka "räta till" bloggen snart. Jag vet att den ser helt fuckad ut efter senaste Firefoxuppdateringen.


Musiken nu.

Jag vet inte vad jag skulle ha gjort om jag inte hade haft musik i öronen när jag cyklar till och från Loka. Det är guld värt. Jag har till och med lärt mig exakt i vilka svackor som täckningen försvinner. Då byter jag till en offline spellista.

Här kommer tre låtar som har snurrat flitigt i min ekokammare de senaste veckorna:Heaven

Och plötsligt blev jag bara sådär sugen på att blogga igen, ni vet.

Jag kör en snabb resumé över vad som har hänt sen sist.

När hallen i lägenheten var vitmålad (tja, snarare gråblå/vit, men ändå bättre än lila.) så flyttade jag in alla mina saker. När jag väl sätter fart så är jag rätt snabb och jag vill gärna få saker klara direkt, otålig som jag är. Så nu är jag på plats i den nya lägenheten och jag trivs väldigt bra. Det är både skönt och samtidigt inte att bo själv.

Den 1 Juni körde jag och några klasskompisar en grillbuffé/sittning i A-salen för treorna. Jag lyckades i sista minuten få tag i en stor grill som mellanstadieskolan här i Hyttan tack och lov var vänliga nog att låna ut. Kvällen blev kanonlyckad och alla var jättenöjda och framförallt så höll budgeten! Grymt skönt att jag gör framsteg efter vinterfestens katastrofala misslyckande.

Midsommar spenderades på Ulvåsa slott tillsammans med Kelly och 17 norrmän som vi lagade mat åt och servade under 3 dygn. Fantastiskt kul arbete måste jag säga.


Tre rätter från menyn. Förrätt, smakbrytare och osten.

För er som inte hänger med i svängarna så har jag även haft den fantastiska turen att bli tillsammans med världens bästa tjej! Ria heter hon. Hon gör mig så otroligt lycklig och när jag tänker på henne känns det som att alla vardagliga bekymmer inte betyder något alls. Det är bara tråkigt att hon jobbar i Sthlm i sommar medan jag är kvar här i Hyttan och jobbar på Loka brunn. Vi hinner inte ses så mycket och det suger men jag vet att vi kommer fixa det!

Nu i helgen skulle hon åka till sin sommarstuga men när jag kom hem från jobbet kl 23 på fredagskvällen så hittade jag ett Ballerina kexpaket (hon vet att jag älskar Ballerinakex) på dörrhandtaget in till lägenheten och när jag öppnade dörren studsade hon upp ur min soffa och kastade sig i min famn. Jag blev så chockad att jag inte visste vart jag skulle ta vägen.

De två dagar som följde var dom bästa på länge! Vi åt en jättegod 2-rätters middag ihop, byggde en koja och hade det bara jättemysigt!

Och ja, som jag nämnde ovan så jobbar jag på Loka brunn i sommar. I brist på bil så fick jag låna Cattes damcykel som jag trampar dit på varje dag. Det är tungt och ibland gör det så ont i benen att jag skulle kunna gråta. Men det är det värt bara för att få jobba på Loka. Det är fantastiskt där och jag får så otroligt mycket inspiration!

Imorgon börjar jag sent (15-22) så ikväll sitter jag och lyssnar på musik, dricker ett glas rött och njuter av livet.
      
       © copyright 2008 valdemarssons.blogg.se