Smala Sussie

Vilken soft dag det har varit! Gjorde tentan imorse. Med en liten gnutta tur känns det som att jag borde fixa det den här gången! Efter skolan tvättade jag. För första gången på säkert en månad vek jag in tvätten i byrån. Sen städade jag lite och så kom Kelly förbi och såg på Smala Sussie och Resident Evil med mig. Smala Sussie regerade och var en av de bästa Svenska filmer jag sett (nej jag hade inte sett den innan, sue me) medan Resident Evil sög rätt hårt, oväntat... eeeeeller? Trevlig kväll hursom!
Gräddbollssöndag

Jag har ägnat hela dagen åt att förflytta mig mellan soffan, datorn, sängen och Kubas sackosäck med ett 20 minuter långt undantag då jag släpade mig bort till Ica och köpte pizza, 8 gräddbollar och 2 liter apelsinjuice. Hej bakismat.

Jag har fruktansvärt dåligt samvete över att jag inte har orkat plugga något alls idag till tentan imorgon. Tack och lov så gav Frej mig ett häfte som han gjort där han summerat allt jag behöver kunna tills imorgon! Han är en organisatorisk hjälte!


Åh du förföriska gräddboll. Så lätt och luftig!


Kubas säng?

Idag vaknade jag inte i min egen säng. Jag vaknade i Kubas säng. Det blev lite mycket av det goda igår och det är helt svart efter att jag kom hem. Minns inget alls, men av någon anledning så tyckte jag nog att Kubas säng var bättre än min egen eftersom jag la mig för att sova i den. Hahaha. Kuba försökte väcka mig men det gick inte så han sov i min säng istället. Jävligt random. Fattade noll när jag vaknade imorse. Usch, måste gå och köpa alvedon...


Adlibris

Idag öppnade jag min bokleverans från Adlibris. Hade beställt böckerna "The professional Chef" och "Laga mat" eftersom det ingår i vår kurslitteratur för den här kursen. Den förstämda fick jag men istället för Östen Dahlgrens "Laga mat" fick jag...Kan inte låta bli att skratta lite men varför Adlibris, varför?


Afterskikort

Här kommer tre kort som jag glömt visa från den 15/1 när vi hade afterski-tema på puben och förfest hemma hos mig och Kuba.

What's in your head? In your head? Zombie, zombie, zombie!

Kvällen blev riktigt bra igår. Jag spöade skiten ur Sofia i Mariokart och sen tog vi några rundor i Resident Evil till Wii och sköt zombiehundar och otäckingar för glatta livet. Sofia hade bara en pistol medan jag plockade på mig miniguns och shotguns till höger och vänster under högljudda "Kolla jag sköt huvudet av honom, såg du Sofia?" och "Wow det blev inget kvar, hahaha". Hon tröttnade rätt snabbt...

Inatt drömde jag att jag och Catte hittade en liten liten enhjuling med konstig sadel i källaren som vi tog upp och byggde ihop i min dusch åt henne. Väldigt lustigt. Haha!

Idag ska jag fortsätta att slakta zombies med Kelly och ägna dagen åt sånt där sunkigt grabbmys i soffan ni vet. Kommer bli awsum! Kanske en runda till puben med beroende på vad Kelly säger. Eller ja, det är väl rätt självklart hur det blir. Hoppas ni andra får en trevlig lördag!


"Min är längre än din"


Torkel i knipa!

Kelly hängde med hem efter föreläsningen idag. Vi har druckit vin och sett på torkel i knipa! Så sjukt bra film! Hahahahahaha!
Smile

Yeeees, nu fungerar allt igen! Slängde dit några smileysar också, för det är ju så himla trevligt! Har spenderat kvällen i soffan med ett glas rött! Lugnt och skönt! Imorgon har vi eftermiddagsföreläsning och på kvällen kommer Sofia.Ett fel uppstod när din data bearbetades...

Bah. Man kan inte kommentera min blogg för tillfället. Sökte runt lite på nätet och läste att det kan ta mellan fem minuter och upp till ett dygn innan det fungerar som det ska igen. Suck! Nu ska jag se på gårdagens avsnitt av Sveriges mästerkock på tv4play.


Jag är sämst!

Hahahahahaha jag tror jag dör av skratt över min uselhet. Som av en ren slump klickade jag in på ett gammalt blogginlägg från i somras och hittade då detta. Hahaha. Gissa var gitarren står nu! Jag måste tamejfan ta tag i det!!