Helgen i korthet.

Det var med stor ångest jag släpade mig upp ur sängen imorse. Måndagar är tunga, särskilt när det snöar så mycket ute att man blir blind på vägen till skolan. Har haft en halvdagsföreläsning om menyns uppbyggnad och vad man ska tänka på när man skriver och komponerar menyer. Väldigt intressant faktiskt.

Det känns som att veckorna bara flyger förbi. Plötsligt är det helg och sen är den över lika snabbt som den kom. Fredagen ägnade jag och Kelly åt att äta ryggbiff, sedan gästade vi Aurore och drack vin. Det var en trevlig rätt lugn kväll. Lördagen blev lite värre då det för en gångs skull var mycket folk på puben som jag och Kuba sedan drog med oss hem på efterfest. Jag har nog aldrig sett så mycket folk i vår lägenhet. Det hela liknade såna där hönsburar där det går 20 hönor på en kvadratmeter och det lät ungefär likadant. Otippat och sjukt kul! Somnade runt 4-tiden.

Efter en sån hejdundrande festkväll fanns det inte mycket mer att göra igår än att köra och hämta pizza och bedriva tjockiscenter från soffan.

Idag ska jag försöka spåna fram vilken sorts snittar jag ska servera på puben på onsdag när det är stureplanstema! Knepigt det där när man har en ytterst begränsad budget.