Nu är det klippt!

Idag rullade csn in! Fuckin' underbart! Passade på att klippa mig. Det är stört skönt att tunna ut håret lite och korta ner det! Sen var jag på en föreläsning som handlade om hotellet som festplats och yrkeshistoria. Påminde mest om antikrundan. Barock hit och vulgärt dit. Galet! Ikväll har jag och Kelly kickat fläsksida med potatispure och rödvinsdojja! Det var gott som fan!

Nu ska vi se på Alien och ladda inför morgondagen då vi åker till Linköping för att hälsa på min vän Bella! Det ska bli skitkul!


Pås-sås

Idag köpte jag ett paket "Knorr - extrakryddad bearnaisesås" på påse. Jag skämms lite.


Helgen i korthet.

Det var med stor ångest jag släpade mig upp ur sängen imorse. Måndagar är tunga, särskilt när det snöar så mycket ute att man blir blind på vägen till skolan. Har haft en halvdagsföreläsning om menyns uppbyggnad och vad man ska tänka på när man skriver och komponerar menyer. Väldigt intressant faktiskt.

Det känns som att veckorna bara flyger förbi. Plötsligt är det helg och sen är den över lika snabbt som den kom. Fredagen ägnade jag och Kelly åt att äta ryggbiff, sedan gästade vi Aurore och drack vin. Det var en trevlig rätt lugn kväll. Lördagen blev lite värre då det för en gångs skull var mycket folk på puben som jag och Kuba sedan drog med oss hem på efterfest. Jag har nog aldrig sett så mycket folk i vår lägenhet. Det hela liknade såna där hönsburar där det går 20 hönor på en kvadratmeter och det lät ungefär likadant. Otippat och sjukt kul! Somnade runt 4-tiden.

Efter en sån hejdundrande festkväll fanns det inte mycket mer att göra igår än att köra och hämta pizza och bedriva tjockiscenter från soffan.

Idag ska jag försöka spåna fram vilken sorts snittar jag ska servera på puben på onsdag när det är stureplanstema! Knepigt det där när man har en ytterst begränsad budget.


Havet är djupt.


Uh oh. Jag brände mig nog lite i solariet igår ändå Catte. Jag ser ut lite som krabban i Den lilla sjöjungfrun som fyndigt nog också heter Sebastian.


Hon

Ikväll (som så många andra kvällar) ägnar jag tankarna åt en speciell tjej som förgyller mina dagar här i Grythyttan. Hon som får mig att vilja sluta röka. Hon som får mig att vilja bli en bättre människa, hon som får mig att tro på mig själv. Jag tror verkligen att hon har en bra inverkan på mig. Hon får mig att skratta och känna trygghet. Hon får mig att må bra. En sån person borde man kämpa för. En sån person är värd allt!


Hej 70-tal!

Ikväll kickar Kelly och jag 70-tal ;) Kanske något till hantverksprovet? ^^Dadelimangelburgare ™

Ikväll har jag och Kelly gjort 220 gramsburgare med hemmaslagen baioli (basilika-aioli). På kökslektionen idag sa CM till Kelly att en kille slår en hollandaisesås på 15 minuter, en singelkille på 10 minuter och en tjej som älskar sin kille gör det på 5 minuter! Det hade han hört av Leif Mannerström!


Dadelimangelburgare ™


Kelly & Seb

Efter två flaskor vin är Kelly på topp! Han försöker övertyga min vän Bella om att han är smartare än mig! Klockers! Nu hojtar han om att jag ska ge honom hans vin! Längtar till den 26e när vi ska göra Linköping osäkert! Uhjää!!


Jag har en fetisch för att googla huskurer.

Google är min vän. Flera gånger när jag varit sjuk eller haft krämpor så finns de bästa okonventionella botemedlen att finna genom några knapptryck på google. Bafucin i all ära, och Frej som kom med den, så har jag ändå bestämt mig för att pröva en huskur mot hosta som jag hittade på nätet. Man ska koka upp vatten med så helvetes mycket salt så att vattnet blir mättat. Sen ska man låta det svalna och sen häller man saltlösningen i ett glas och gurglar det och spottar och gurglar och spottar tills glaset är tomt. Ska vara rena mirakelkuren.

Om en stund ska jag utsätta min tunga för en saltchock som säkerligen kommer få den att skrumpna som en soltorkad tomat i munhålan.


Radiohead släpper "The King Of Limbs"!

Yes! Ja! Wunderbar! Fantastiskt! Jag fick precis veta att Radiohead ska släppa ett nytt album på lördag! Lyckan är total! I likhet med en riesenschnauzer dreglar jag våldsamt och har svårt att sitta still! Jag hoppas att albumet blir lika mörkt och komplext som OK Computer var! Vilken underbar start på dagen!

Paranoid Android från OK Computer.