Debutant!

Ikväll har vi Debutant! Middag med smoking som 2:orna anordnar för 1:orna, 3:orna och lärarna! Vi har haft två lektioner i hur man uppför sig, hur man äter, vad som är lämpligt att säga osv. Det är galet mycket att hålla koll på!

Jag ska snart ta bussen till Hällefors för att hämta det sista för ikväll så då ska jag passa på att läsa igenom mina anteckningar. Skumpan är satt på kylning och i eftermiddag byter vi om och laddar hos mig och Kuba. Ska bli så otroligt kul!

Jag har en massa bilder att visa (några ligger redan på facebook). Självklart ska jag även ta kort på hur jävla ursnygga vi kommer vara innan vi går ikväll! Så bilder kommer så fort jag bara får tid!

/S out


De första korten med Canon PowerShot G11!

Kom precis hem från skolan, idag har vi haft två föreläsningar. En som handlade om vett och etikett som var väldigt intressant och den andra som handlade om konferenser, möten och evenemang typ. Inte lika kul då det mest berör hotell-eleverna.

Sak samma, jag ville mest visa några kort som jag tagit idag.


Magasinsgatan 12, där jag bor och Sevillapaviljongen (skolan).


Ett vackert träd med höstfärger.

/S out!


My Little Pony

Äntligen, efter två månaders väntan har CG äntligen skickat filmen på My Little Pony från Rassle! Hahaha, sjukt underhållande!En stört bra dag!

Idag har jag varit i Örebro med Hartman, Frej och Catte. Det är ofattbart hur produktiva vi har varit på endast 3 ½ timme. Frej köpte en jacka, Catte fixade naglarna, Hartman plockade upp sin smoking och jag köpte en jacka och en gubbkeps (det du mamma, gubbkeps), ett platta Innis & Gun och så hann vi hem precis lagom för att jag skulle hinna hämta min kamera från Ica. Så nu står den på laddning och imorgon ska jag ut och fota en massa bilder så ni får se hur jag har det här i hyttan!

Ikväll ska jag över till Frej och äta kvällsmat, pepparbiff med blåmögelostsås hörde jag talas om, sweet!

/S out!


No SurprisesLåten No Surprises av Radiohead är en av mina absoluta favoriter. Förstå min lycka när jag upptäckte att Regina Spektor (som är en av mina favoritartister) har gjort en fantastisk cover på låten! Lyssna och njut!I've got a feeling! Hoo hoo...

Jag kom precis hem från studentpuben. Det är oerhört intressant att för en gångs skull se det från den nyktra sidan eftersom jag var entrévärd med Josefin. Jösses vad folk beter sig efter lite dricka. Hoppas verkligen inte att jag är likadan när jag är full.

Det var riktigt nära tre gånger att jag skulle kasta ut folk men som tur var så slapp jag det. Städningen efter stängning var INTE rolig, och då är det bara höst nu. Fatta hur det kommer vara att städa för dom som sitter där när det är vinter och slask. Jiiiisees.

Men på det stora hela så har det varit en superkul upplevelse. Det bor mycket trevliga människor här!/S out!


The next day

Jag mår bättre idag än vad jag borde. Som ni kanske läste blev det rätt hårt igår. Men kul hade vi!

Hittills har jag tagit en dusch, ätit överbliven lasagne till frukost, sett klart ett avsnitt av Fawlty Towers (som jag aldrig lyckades slutföra igår för att jag somnade) och rökt en cigg. Det är verkligen höst idag. Regnigt och kallt. Brrr.

I eftermiddag ska jag på middag hos Frej med Catrin och Jacob. Jag älskar verkligen studentmiddagar. Det är så förbannat trevligt!

Efter det blir det eventuellt en kort visit på Alexanders fest, dock i nyktert tillstånd eftersom jag ska sitta i dörren på puben idag. Jag hoppas det kommer lite folk så jag får något att göra!

Nu ska jag lyssna på Regina Spektor och chilla.

/S out!


Vi är fulla

Jag har den bästa kvällen på länge! Jag, Frej, Jacob & Catrin har haft middag här, vi åt lasagne och blåbärspaj till efterrätt (smaka på den Sara). Efter maten körde vi four kings och 21. Galna dryckeslekar där reglerna bland annat infattade att vi skulle dansa som höns och åla på golvet som sälar under höga läten. En regel gick ut på att man skulle säga "Sebastian är en hora" innan man drack. Jag ändrade regeln till att man skulle säga "Sebastian är en hora, men Jacob är horigare". Hähä. Vi blev och är jättefulla.

Spelade twister också. Det uppstod en del ansikte/skrev situationer. Lite jobbigt...

Vi bestämde även att vi ska köra en tävling där var och en av oss ska laga en tre-rätters måltid under hundra kronor för fyra personer varje helg under dom kommande fyra veckorna med början om två veckor. Jag ska VINNA!

Vi införde även studentvrålet till Örebro. Jag hoppas det blir en fluga. Här kommer ett kort, eller fyra:/S out


Friday I'm In Love

Freeeedaaaag och jag är ledig ända till tisdag! Det är nästan så att man kan smaka på det. Retoriken är avslutad. Enkäten är skickad till Åsa och mitt csn-bidrag har kommit. Eftersom jag har lyckats spara tre papp denna månaden så har jag nu äntligen råd att köpa kameran jag suktat efter. Allt detta samman med insikten om att min sista lön från Stensberg kommer in på måndag gör mig olidligt lycklig!

Om det inte hade varit för att jag fortfarande är sjuk så hade jag tagit av mig kläderna och dansat naken till The Cure - Friday I'm In Love!

/S out!


Efterfesternas efterfest.

Idag har jag haft sovmorgon, fy fan vad skönt att kunna ligga och dra sig i sängen ända till lunch! Har varit en runda uppe på skolan och anmält mig till Nobel NightCap 2010. Som jag förstått det är det efterfesten till Nobelfesten. Att laga fyllemat till kändisar är en rätt schysst merit att ha på CV:t även om det är obetalt.

Har även ringt mina gamla chef Åsa och bekräftat att jag kan göra min enkätundersökning inom Kalmar Kommuns Omsorgsförvaltning. Skönt att ha det ordnat. Nu ska jag bara skriva enkäten också.

Studentpuben har äntligen öppnat igen så ikväll blir det fest. Ska till Hart på förförfest och sedan till Gästis på förfest innan puben. Kommer bli sjukt kul!

/S out!