Jag vill mer!

Jag tycker om att vara vaken när ingen annan är det. Kalmar är som vackrast när alla sover och staden tystnat från larmet av lastbilarna och fabrikerna. Då står jag gärna på balkongen och tittar på stjärnorna och funderar.

Det finns så mycket mer i livet än de små saker vi väljer att fylla det med. Ibland kan jag tycka att vi slösar bort gåvan vi fått genom att oroa oss över så simpla saker som arbete eller vad man ska äta till kvällsmat. Missförstå mig rätt. Det är en del av livet det med, men ändå kan jag inte sluta att drömma om större saker.

I slutändan handlar det bara om vad vi nöjer vi oss med. Självklart har alla olika ambitionsnivåer och jag kan bara tala för mig själv när jag säger att jag vill ha ut mer av mitt liv än "standardveckan" av jobb, fika med en vän och krogkväll på helgen. Jag vill förundras av allt det vackra som finns, upptäcka saker och lära mig. Jag vill utvecklas som person och veta att min existens har gjort en skillnad. Att den bidragit till något. Jag vill mer!


Vi lever bara här och nu så utnyttja tiden till det du verkligen vill göra av den! Våga chansa, ta en risk. För är det inte det allt handlar om?