I'm still alive

Man hittar alltid nya vägar under knepiga förhållanden. I brist på dator tog jag tillfället i akt att testa min mobils webläsare. Den fungerar över förväntan. Frågan är väl bara hur räkningen kommer se ut nästa månad. Haha. Men vad gör jag inte för mina trogna läsare. (Jag vet dock inte hur man gör radbyte så ni får stå ut med en klumptext). Ikväll har jag sölat i soffan och sett på diverse matprogramm. Intresset för att starta en receptblogg har tänts igen. Jag och Calle ska ta ett snack och skissa på lite idéer vi har nu framöver när tid ges så får vi se var vi landar. Imorgon är jag ledig och jag hoppas att jag hör av datakillen och får besked om vad som gäller. Som bäst kan jag ha den tillbaka på måndag kväll. Men då är jag optimistisk. S out!


Madda Fakka

Så hände det tillslut. Jag har ignorerat alla små antydningar om att min dator inte fungerar som den ska. Imorse kom dock crashen. Nu tror den att jag har Windows 98 installerat och den kommer inte ihåg en enda personlig inställning jag gjort på 1½ år. Alla tillägsprogram är borta och ingenting fungerar.

Jag måste se om jag kan lämna in den idag. Dyrt lär det bli. Så då vet ni om ni inte hör av mig på ett tag.

S out!


Jag vill mer!

Jag tycker om att vara vaken när ingen annan är det. Kalmar är som vackrast när alla sover och staden tystnat från larmet av lastbilarna och fabrikerna. Då står jag gärna på balkongen och tittar på stjärnorna och funderar.

Det finns så mycket mer i livet än de små saker vi väljer att fylla det med. Ibland kan jag tycka att vi slösar bort gåvan vi fått genom att oroa oss över så simpla saker som arbete eller vad man ska äta till kvällsmat. Missförstå mig rätt. Det är en del av livet det med, men ändå kan jag inte sluta att drömma om större saker.

I slutändan handlar det bara om vad vi nöjer vi oss med. Självklart har alla olika ambitionsnivåer och jag kan bara tala för mig själv när jag säger att jag vill ha ut mer av mitt liv än "standardveckan" av jobb, fika med en vän och krogkväll på helgen. Jag vill förundras av allt det vackra som finns, upptäcka saker och lära mig. Jag vill utvecklas som person och veta att min existens har gjort en skillnad. Att den bidragit till något. Jag vill mer!


Vi lever bara här och nu så utnyttja tiden till det du verkligen vill göra av den! Våga chansa, ta en risk. För är det inte det allt handlar om?


Solskenslördag

Kalmar har välsignats av riktig sommarvärme och klarblå himmel. Det är underbart! Hittills har dagen varit supersoft. Jag har suttit på balkongen och njutit av solskenet med en kopp kaffe och senaste Buffétidningen. Jag har handlat mat och nu lyssnar jag på Mando Diao. Life's good.

Morsan och syrran är i stan och shoppar, förhoppningsvis hinner dom komma förbi och säga hej innan halv 4 då jag ska möta upp Erika. Vi ska in till O'learys för att se på fotboll. Sen ska vi hem till henne och jag ska äntligen få testa hennes nya spel. Lips, som är något med karaoke tror jag. Så en öl eller två är nog på sin plats om jag ska våga ta ton.

Efter det blir det en hederlig gammaldags KM-kväll. Det ser jag fram emot då gårdagen blev en vit sådan.

S out!


Frukost för en mästare!

Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Att leva ungkarlslivet har sina fördelar. Bland annat kan frukosten se ut såhär om man vill:


Folköl, cigg och hemmagjord blåbärsglass! Bättre blir det inte!

S out!


(Y)

Idag mår jag som jag förtjänar. Någonstans under festens gång insåg jag att jag borde ha saktat ner men det sket jag i. Hahaha. Fy fan. Filip ligger och stönar i ångest från soffan och vi lyssnar på Navid modiri och gudarna. Vi ska väl försöka ta oss bort och köpa pizza när det slutat snurra.

Tills vidare.


Knas

Idag gick jag bredvid en dvärg när jag skulle från bussen. Jag är inte van vid att känna mig lång så jag följde efter henne i fem minuter...

Sen gick jag förbi ett tält med phone-house försäljare, jag hade musiken på i öronsnäckorna och jag såg hur en försäljare började prata och gå mot mig. Jag sa "Vet du vad som är så bra med öronsnäckor? Man slipper lyssna på försäljare."

Sen gick jag och mötte Filip vid tåget :D


X-tra allt tack!

En dag kvar innan jag blir ledig! Nu kör jag järnet!


Kvällsmat för en vinnare!


Voddler can suck my ass.

Skaffade Voddler, tänkte att det inte kunde skada eftersom jag får det gratis genom Bredbandsbolaget. Men helvete vilken besvikelse! Vad vill dom mig??


Topplistan av tv serier...


3333

Wow, tretusentrehundratrettiotre besökare slog räknaren om till idag. Episkt.

Det har varit en soft dag på jobbet och för ovanlighetens skull så har jag inte svimmat i soffan än trots att jag varit hemma i över en halvtimme. Not bad, not bad.

Idag saknar jag Sara. Jag vill att hon ska komma hit så vi kan käka vegetariskt och mysa. Jag vill krama dig så du får kram-märken överallt.


Från första kvällen vi träffades. Hon var typ det sötaste jag sett.