Dimmiga dagar

Dom senaste fem dagarna har varit episka. I torsdags kom Becca på besök. Jag har alltid lika kul när vi träffas, vilket tyvärr inte är så ofta. Men kul har vi! Du är en bra vän! Vi drack lite och ritade en sån där rolig gubbe när man viker pappret och ritar varsin del. Haha.


Becca sa att hon ritade min magrutor, och hennes tuttar ^^

I fredags blev det krogrunda med David, Tobias och Erika. Kvällen spenderades på KM. Mycket trevligt, som vanligt! Även om man kanske blev lite rund på foten ;)

Lördagen kom och försvann som i en dimma. Jag festade till det med Diana och Anna. Vi satt hemma med tända ljus och drack vin under Earth Hour. Mysigt! Sen gick vi till O'learys trots mina invändningar, där träffade vi Dianas vänner och jag tappade snabbt suget då ingen pratade med mig. Så jag hakade på Nisse och Jakob istället. Nisse piskade mig i ett sånt där bilspel för 10 kr så jag tror jag valde rätt. Jävligt kul! Hahaha. Somnade inte fören kl 04. Egentligen 03 men det blev ju sommartid.På söndagen steg jag upp tidigt (kl 10!!). Tog tåget hem till Långasjö och firade morfar som fyllde 80. Grattis! Åt en trevlig middag med mamma, Jonna och släkten!

Idag har jag varit i stan och köpt nya skosnören. Jag tror inte jag insett vidden av min enorma styrka. Självklart tog det inte lång tid innan jag slet sönder ena snöret på mina skor. Fniss. Jag är BeefCake. Det var en sjukt söt tjej som stod i kassan i skoaffären. Det gjorde mig glad :)

Nu ska jag diska upp och gå ut med sopporna för det luktar ungkarlslya här.

S out.