Dating in the dark

Dagens avsnitt av Dating in the dark på kanal 5 visade prov på något utöver det vanliga i mänskligt beteende. Jag kan inte för mitt liv förstå hur Herman fungerar.

En mer egotrippad, oseriös och självgod person har jag nog aldrig sett i rutan. Det verkade som att allt bara handlade om fysisk kontakt för honom. Men vad ska man förvänta sig av en kille som skryter om att han är modell? Jag vet inte om han är en bra modell men att sprida sitt saliv till höger och vänster, det är han bra på! Grattis!Det riktigt intressanta inom mänskligt beteende är egentligen inte deltagarnas agerande utan hur jag vecka efter vecka fortsätter titta på det, trots att jag varje gång rullar i soffan av ångest. Det är ett mysterium. Kanske är det inte deltagarna som är douchbags utan vi tittare som gillar att se deras galna försök till kärlek?

Ni kan inom kort hitta avsnittet HÄR

S outDimmiga dagar

Dom senaste fem dagarna har varit episka. I torsdags kom Becca på besök. Jag har alltid lika kul när vi träffas, vilket tyvärr inte är så ofta. Men kul har vi! Du är en bra vän! Vi drack lite och ritade en sån där rolig gubbe när man viker pappret och ritar varsin del. Haha.


Becca sa att hon ritade min magrutor, och hennes tuttar ^^

I fredags blev det krogrunda med David, Tobias och Erika. Kvällen spenderades på KM. Mycket trevligt, som vanligt! Även om man kanske blev lite rund på foten ;)

Lördagen kom och försvann som i en dimma. Jag festade till det med Diana och Anna. Vi satt hemma med tända ljus och drack vin under Earth Hour. Mysigt! Sen gick vi till O'learys trots mina invändningar, där träffade vi Dianas vänner och jag tappade snabbt suget då ingen pratade med mig. Så jag hakade på Nisse och Jakob istället. Nisse piskade mig i ett sånt där bilspel för 10 kr så jag tror jag valde rätt. Jävligt kul! Hahaha. Somnade inte fören kl 04. Egentligen 03 men det blev ju sommartid.På söndagen steg jag upp tidigt (kl 10!!). Tog tåget hem till Långasjö och firade morfar som fyllde 80. Grattis! Åt en trevlig middag med mamma, Jonna och släkten!

Idag har jag varit i stan och köpt nya skosnören. Jag tror inte jag insett vidden av min enorma styrka. Självklart tog det inte lång tid innan jag slet sönder ena snöret på mina skor. Fniss. Jag är BeefCake. Det var en sjukt söt tjej som stod i kassan i skoaffären. Det gjorde mig glad :)

Nu ska jag diska upp och gå ut med sopporna för det luktar ungkarlslya här.

S out.


Bwahaha

Totalt kökshaveri i onsdags när Calle skulle steka kål till kålpuddingen. Hälften på golvet är nya modet tydligen.Mitt stora turkiska bröllop.

Jag var precis på väg till Netto för att köpa spä när min turkiska granne (som jag förövrigt aldrig träffat, men som jag ändå antog var turkisk att döma av hans namn på brevlådan samman med hans speciella gardiner som hänger i fönstret) högg tag i mig och på kracklig engelska med paniken i blicken och svetten på pannan förklarade att hans tvättmaskin var trasig och bad mig om hjälp. Så jag tog mig en titt på den och konstaterade snabbt att King Kong gått loss på den. Handtaget till luckan som öppnar maskinen var mer eller mindre förintat. Dock lyckades vi fixa det temporärt. Sen rådde jag honom att ringa hyresvärden.

Ikväll blev min fördom angående, att det är fruarna i turkiska förhållanden som sköter hushållssysslorna bekräftade, då den här mannen inte verkade ha någon koll alls på hur man tvättar. xD

Man kan ju hoppas att jag blir inbjuden till bröllop någon gång som tack.

Nu äre fest.

S out!


Fredag

Fredag. Det ligger en skön klang i ordet. Fredag betyder löning. Fredag betyder shopping. Fredag betyder krogkväll. Att det sedan är strålande solsken och riktigt varmt ute bidrar bara till att höja mitt humör ytterligare. Våren är äntligen här och det är en bra dag!

/S


Troll i boll

Jag minns början av 2000-talet. Helgerna spenderades i mitt lilla kyffe där Gamecubet gick varmt och bandspelaren spottade ur sig Syntax Error timme efter timme. Det fanns en låt som Filip och jag inte kunde få nog av hur mycket vi än lyssnade på den. Vi skrattade så tårarna rann. "Troll i boll" heter den och i flera år har jag letat efter en digital version av den eftersom det gamla bandet börjar bli slitet. Nu äntligen nio år senare har jag funnit det!

Lyssna och njut på låten som knuffar ner Hasselhunkens "hooked on a feeling" från toppen:Troll i boll
Syntax Error
2001-10-01
P3


/S out


En silverkapsyl till dig.

Jag vet inte hur du lyckas så sanslöst bra. Likt Conan O'Briens frisyr förgyller du min vardag gång på gång Sara! Detta inlägget är ägnat till dig! För allt bra du gör. För hur glad du får mig att känna mig!

Oavsett om du ringer mig under en Laleh konsert, länkar bra musik eller bara skriver något sött så blir jag alltid lika lycklig! Du är en fantastiskt bra människa som alltid tänker steget längre! Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig! Tack för att du finns gulle!


En silverkapsyl ska du få!

Idag fick jag en ny favoritartist. Hur du alltid tycks veta exakt vad jag tycker om, är (och lär förbli) ett mysterium! Men gutt är det! Keep it comming!Sanslöst bra musik!


Idag har jag knegat halvdag för Marit skulle på ett möte med festkommittén (Japp, vi har en egen festkommitté) så jag erbjöd mig att jobba från 11.15 till 15.15. Schysst med lite extra deg när det börjar bli dags för löning. Efter jobbet skuttade jag in på gymmet och svettades i en timme.

Nu har jag precis smällt i mig en duktigt bra portion chili con carne. Det är inte det att jag älskar chili con carne mer än någon annan mat, det råkar dock vara så att det är den enda mat jag har hemma fram tills på fredag när pengarna rullar in. Men det gå det också. Jag har inte tröttnat än.

S out!


Kjellgurun

Jag skrattar så jag gråter! Det här är humor på hög nivå! Kjellgurun från tv5s "ballar av stål" hälsar på sverigedemokraterna och driver med dom! Hohohoho, hihihihi!Prima skinka. Jepp jepp!

Jag har tidigare kunnat skryta med att jag aldrig någonsin missat en buss, ett tåg, ett flyg, kommit för sent eller försovit mig. Jag har varit punktligheten personifierad... ända tills igår. Igår skulle jag vara min första heldag på kocken med Lena och jag skulle dessutom ha lönesamtal med min chef. Tror ni inte att jag försover mig och vaknar nio minuter innan jag ska börja jobba?

Kung som jag är på att multitaska så ringde jag jobbet och sa att jag var på väg, slingrade på mig kläderna och borstade tänderna samtidigt som jag kletade i lite vax i håret. Låste dörren, slängde mig iväg på cykeln och kom fram endast fem minuter försenad, ombytt och färdig för jobb. Imponerande bedrift under omständigheterna!

Det blev en rätt schysst dag faktiskt! Det var riktigt kul att få vara på kocken med Lena, hon är förjävla bra och lugn att jobba med. Sedan hade Calle och jag städtur. Efter det stack vi hem till mig, blandade varsin drink, hällde upp chips och tryckte igång Lejonkungen i dvdn.

Timons hulahula-dans i slutet äger.

"Bara skinka"
"Jepp jepp"
"Prima skinka"
"Jepp Jepp"
"Svin men fin fin"
"Jepp jepp"
"Du kan också kallas för ett svin oooh!"
eller:

"Eh vem är grisen?"
"Pratar du med mig?"
"Uh uh dom kallade honom gris."
"Pratar du med mig?"
"Det skulle dom aldrig ha gjort"
"Pratar du med mig?"
"Nu har dom ställt till det!"
"NI SKA KALLA MIG HEEERR GRIIIIIS"Hahahahahahahaha. Helt överlägset bäst!

S out!


Sunday bloody sunday

Fniss. Jag har inte tid att blogga. Jag är mitt i expansionen till Dragon Age Origins. Riktigt jävla bra (Ja Charles, detta inlägget är ett utstuderat hån till din ära). Fniss.