Dags att ta tag i livet [x]

Snart ska jag gå och lägga mig. Jag har planer på att stiga upp hyfsat i tid imorgon (idag egentligen då klockan är efter midnatt). De senaste dagarna har jag sovit alldeles för länge och det hela kulminerade idag (egentligen igår) då jag inte vaknade till liv fören kl halv två på eftermiddagen. Brutalt. Hela dagen spenderades i kalsonger med en kort jeansperiod då jag var tvungen att gå och handla tugg, a man's gotta eat.

Men nu är jag trött på slacker livet och känslan av att inte göra ett skit så imorgon (återigen idag) blir det andra bullar. Nu känner jag mig äntligen tillräckligt frisk för att slita lite på gymmet, lyfta skrot, bygga på mina, ännu ej existerande, muskler. Det är på tiden, jag har varit på tok för lat med träningen och ägnat mig alldeles för mycket åt onyttiga vanor på sistone. Måste ju bli "fit for fight inför beach -10".

Dock är jag en expert på att förhala saker. Eftersom jag inte kan ljuga i min egen blogg (jag menar, vad skulle ni tro om mig då?) så tyckte jag det var en smart idé att redan nu skriva vad jag ska göra imorgon. På det sättet vet jag att det blir av oavsett om jag vill eller inte.

Nu ska jag såvha. Hörs imorgon.

/S