Sledgehammer

Hur awesome är han inte? Fett nice att han överaskar Peter Gabriel sådär!Tv söndag

Idag blir det tv-söndag för jag har lyckats lägga vantarna på första säsongen av "The Big Bang Theory". Galet kul serie som lämpar sig perfekt för maraton-tittande! (y)Vi gillar när bilderna är ca 20 gånger längre än texten! ^^


/S


Ett trasigt kullager är inte så kul som det låter.

På grund av ett trasigt kullager i Robins bil fick vi tyvärr skjuta på vår resa till Lund till näst-nästa helg istället. Jääävligt trist då vi hade fixat present och verkligen sett fram emot att få träffa Challe.

Det hela slutade med att jag åkte 12 mil med ett flak öl i onödan för att slutligen hamna där jag började, i Kalmar alltså. Så det blev en krogrunda med Calle istället. ^^

/S


Det...

Det låter som helg.
Det smakar pizza.
Det känns som roadtrip till Lund.
Det luktar öl.
Det ser ut att bli en bra helg.

/S


I remember

Jag sitter och bläddrar i min musikmapp efter bortglömda pärlor (nej, jag har inget bättre för mig ikväll). Hittade "The Editors - Smokers Outside The Hospital Doors". En fantastiskt bra låt som jag inte hört på flera månader. Jag kan tycka att det är rätt kul att gräva fram musik jag glömt från tid till tid.

Jag har väldigt lätt för att fläta samman musik med olika perioder i mitt liv. När jag sedan lyssnar på låtarna några månader senare så kan jag relatera till exakt hur det kändes när jag först hörde dem. Nu minns jag en massa små vackra detaljer från den dagen då jag maratonlyssnade på just Editors. En rätt häftig känsla!

Har för övrigt checkat SMHIs väderprognos för på fredag. Det ser lovande ut!

Robin och jag ska ju åka till Lund för att hälsa på Challe och fira honom för att han fyllt 21! Värdelös ålder, men en bra anledning att dricka öl! Boyachacka!

/S


Taaacooo!

Fifan vad det snöar ute. Jag såg ut lite som "frosty the snowman" när jag kom hem från jobbet innan.

I brist på fantasi och ork så får det bli tacos till kvällsmat. Inte att förväxla med Filips och mina totalt överfantastiska Irländska tacokvällar. Men ändå klart dugligt när man bor ensam!Tugg!


/S


Back to square one

Chefen kom förbi jobbet idag och berättade hur hon lagt ut tjänsterna framöver. På plussidan blir jag månadsanställd. På minussidan tappar jag 20% (!!!!) arbetstid. Fucking jävla skit (ursäkta). Jag är alltså nere på 62% i bottnen nu, nästan halvtid och det är en lön jag inte kan överleva på. Inte en chans. Det känns så oerhört jävla trist så jag har svårt att sammanfatta det i text. Efter hur jag ställde upp i sommras så känns det som ett hån mot mig att göra såhär. Jag vet inte vad hon förväntar sig? Att jag ska jobba på och vara glad och att allt ska ordna sig på ett magiskt sätt?

This aint the fucking wizard of oz you know.

Jag kan nog glömma bilen jag sparat till, jag kan nog glömma Irland i sommar. Suck. Det känns som att allt bara rasade samman nu.

Nej ni får ursäkta min bitterhet. Det ordnar sig säkert bara jag får sova på saken, även om det känns hopplöst nu. Hmpf.

Här har vi dagens låt (passande nog). Tillbaka till oron över framtiden. Anxiety.I'm a good boy

Kl 10 imorse ålade jag mig ur sängen under högljudda stönanden. Bra kämpat för att vara jag. Under de fyra timmar som förflutit sedan dess har jag hunnit plocka upp en bok till morfar i stan, svängt förbi jobbet och solat solarie (för första gången (nej mamma, det ska inte bli en vana, jag lovar)), och tränat ett kortare pass. Ville inte ge järnet eftersom jag varit sjuk, utan mer mjuka upp kroppen lite inför fyra stundande arbetsdagar. Klämde även i mig en kopp kaffe och snackade lite med arbetskamraterna.

Nu är jag hursomhelst hemma och tänker göra en ansiktsmask och en kopp te.Häpp!

/S


Dags att ta tag i livet [x]

Snart ska jag gå och lägga mig. Jag har planer på att stiga upp hyfsat i tid imorgon (idag egentligen då klockan är efter midnatt). De senaste dagarna har jag sovit alldeles för länge och det hela kulminerade idag (egentligen igår) då jag inte vaknade till liv fören kl halv två på eftermiddagen. Brutalt. Hela dagen spenderades i kalsonger med en kort jeansperiod då jag var tvungen att gå och handla tugg, a man's gotta eat.

Men nu är jag trött på slacker livet och känslan av att inte göra ett skit så imorgon (återigen idag) blir det andra bullar. Nu känner jag mig äntligen tillräckligt frisk för att slita lite på gymmet, lyfta skrot, bygga på mina, ännu ej existerande, muskler. Det är på tiden, jag har varit på tok för lat med träningen och ägnat mig alldeles för mycket åt onyttiga vanor på sistone. Måste ju bli "fit for fight inför beach -10".

Dock är jag en expert på att förhala saker. Eftersom jag inte kan ljuga i min egen blogg (jag menar, vad skulle ni tro om mig då?) så tyckte jag det var en smart idé att redan nu skriva vad jag ska göra imorgon. På det sättet vet jag att det blir av oavsett om jag vill eller inte.

Nu ska jag såvha. Hörs imorgon.

/S


Ett stycke tyg, tack!

Idag har jag kalsongsöndag. Jag ska undvika att klä på mig till varje pris!

/S