Harry Potter vill ha mitt huvud på sin vägg.

Nu har jag nog prövat allt mot förkylningen. Te, vitaminer, naturläkemedel, alvedon, fishermans friend (mot hostan). Igår köpte jag en flaska rom som nödlösning. Hjälpte ett tag och jag trodde att det skulle bli lättare att somna om jag var lite lullig. Med facit i hand gick det väl sådär eftersom jag knappt sov alls inatt och hade konstiga mardrömmar om Harry Potter som jagade mig. Han ville ha mitt huvud som trofé på sin vägg. Mycket oroväckande. 

Idag har jag bokat tågbiljett hem till Grythyttan. Det är lustigt hur det kan skilja 2-300 kronor bara från dag till dag. Obegripligt. Tog hursomhelst och bokade biljetten till nästa torsdag för 344 riksdaler. Riktigt billigt och det passar mig utmärkt. Men som med allt som är billigt så finns det ju en hake. I detta fall är det två tågbyten och ett byte som tvingar mig att åka buss i 30 minuter från Mjöööööölby. Hatar numera Mjölby efter att jag blev strandad där på resan hit.

Imorgon är det nyår och efter att jag och Filip uttömt alla möjligheter på firande i Kalmar (vi kollade till och med vandrarhem, det suger att inte ha lägenhet där längre) samt försökt oss på att boka en kryssning (som var sådär tusen kronor för dyr) beslutade vi oss för att fira hemma hos Filip i Arnemåla och sitta och dregla över Nintendo 64 och dricka rent. Det blir nog hur bra som helst!