Wopdi do!

Så lider ännu en jobbhelg mot sitt slut. Det har gått jättebra, men så har jag också arbetat med eliten. Det är otroligt skönt att veta att vi backar upp och stöttar varandra. Guld värt. Jag jobbar imorgon med innan jag får en dags ledighet.

Idag kollade jag på senaste lönespecifikationen. Jag brukar aldrig någonsin titta på dem. Hursomhelst så flög jag i taket av glädje. För såvida inte någon på lönekontoret har gjort en fetdabbe så har jag 18 (!) betalda semesterdagar kvar iår. Jag tog ju som bekant bara ut fem dagar i somras för att åka på Emmabodafestivalen.

Detta innebär att jag antingen kan välja att plocka ut nästan en hel månadslön i rena cash, smack rakt ner i handen (vilket skulle vara ett välkommet tillskott i plånboken om jag ska börja plugga) alternativt ta ut en hel månads betald semester i höst. Just nu går jag bara runt och myser och fantiserar om alla underbara möjligheter jag har. En idé som ploppade upp är att ta två veckors semester och åka utomlands för resten av lönen. Yikes vad lockande!

Jag kan inte säga säkert om det är därför jag är så glad idag men som jag sa till Erika tidigare så vill jag bara slita av mig kläderna och dansa naken i lägenheten. Studsa upp och ner till Håkan Hellströms poppiga stämma.

Föresten så har jag orimligt mycket spindlar på balkongen nu. Jag har döpt den största till Edvin och lite senare ska han få möta den platta sidan av min sko.

/S out!