Valborg nalkas

Imorgon smäller det och jag ska banne mig bli ruskad!

Lääääängtar som en guldfisk!


Frightened Rabbit

Frightened Rabbit. Skotsk indierock. Subgenrernas subgenre. Men ack vad underbart det låter i mina öron! Min favorit är låten "Keep Yourself Warm" där sångaren Scott Hutchisons röst verkligen kommer till sin rätt. Jag gillar den sortens sång, det påminner lite om The Fray. Fast bräckligare. Så vackert!

Suck och stånk.

Jag städar. Jag skulle ha gjort det i förrgår men valde istället att leva två dagar i självförnekelse. Idag slog verkligheten mig i ansiktet och jag har inget annat val än att sätta igång med att göra fin skit av ful skit. Det är tufft och jag tycker inte om det alls. Men man kan inte hålla Valborg med en soffa full av skrynklig tvätt. Det finns gränser...


Det är bara synd att Filip inte är här och hjälper mig. Classic!


Jag köpte ett linne.

Well, what do you know. Det blev ett linne idag. Någon Bono lär det väl aldrig bli av mig, men det ser ändå inte så tokigt ut som jag hade väntat mig. Behöver ev lägga upp det lite. Linnen är inte gjorda för folk som är bredare än dom är långa.


Tunnan ™


Tank top, be mine!

Visst har vi alla kläder som vi tycker skulle vara snygga att äga men som vi vet inte passar oss? För min del är det linnen, tank tops. Jag gillar tanken på det, ett opretentiöst stycke tyg lite slarvigt upphängt på axlarna. Svalt och skönt. Men med min kroppsfigur (kort och bred) så ser jag ut som en stoppad korv i ett linne. Inte alls så glamoröst som Bono får det att se ut.


Det är ungefär tre år sen jag senast stod och svor i provhytten över min bristande kroppsfysik. Är det kanske dags att göra ett nytt försök? Jag har ju ändå tränat hårt på figuren det senaste halvåret. Saker som tål att tänkas på.


Zzz

Jag vaknade nyss. Råkade tydligen sova bort två timmar i soffan. Det känns bedrövligt att vara trött som en tant eftersom jag hade planer på att vara vaken ett tag ikväll och sova ut imorgon. Så nu pumpar jag in koffein och Linkin Park i systemet för att inte ge upp. Gotta keep going.


Söndag

Idag har jag gymmat. Det var riktigt skönt trots en smärre bakfylla. Sen har jag lagat spagetti med blåmögelost-sås och bacon, ett storkok cowboychili och scones så nu behöver jag inte bekymmra mig för vad jag ska äta på några dagar.


Nyklippt är jag också. Aj lajk it shårt.


En dålig start

Jag blir jättearg när någon väcker mig. Det är sant. Jag har försökt träna bort det, särskilt dom gångerna man haft en flickvän som varit morgonpigg. Man står ut för man vet att man måste kompromissa. Då är det okej att vakna av en kyss i nacken utan att känna lusten att boxa henne i nyllet.

Men att höra telefonens öronbedövande tjut på morgonen efter en sen krogkväll gör mig bara förbannad. Idag var det samma gamla visa som alltid. Jag har flera gånger varit tydlig på den punkten. Ring inte och väck mig på helgen!! Ändå tjöt telefonen i morse och Calle ville att jag skulle in och jobba på måndag. Något jag redan tackat ja till igår. Totalt onödigt och nu är jag grinig.


Årets första grillning

Stack och grillade korv med Sara och Robin i parken! Sen blev det lite kaffe och kortspel hemma hos mig och nu har dom precis åkt, så jag ska ta tag i disken. Sen ska jag göra mig i ordning innan jag tar cykeln till Erika!


Jag tycker att Robin är söt.


Dropkick and sunshine

Dropkick Murphys vrålar ur högtalarna, solen skiner och jag käkar kall moussaka till frukost. Kan det bli mycket bättre?

Tomatplantorna står och myser på balkongen. Jag ska snart ta ett nytt kort på dom för dom har växt en hel del på senaste tiden! Det gillar vi! Saftiga fina tomater. Yummy!

Ikväll ska jag till Erika på förfest, vi ska dricka och lana msn spel hos henne! Hahahaha. Det är helt sjukt vad tävlingsinriktade vi är, och skitdåliga förlorare. Så det ska bli kul, om jag vinner vill säga.

Nu ska jag ut och glassa på balkongen en stund och klura ut vad jag ska göra av min dag.

S out!