Sunshie

Oj. Jag är verkligen usel på att uppdatera här. Det är nästan så jag skäms lite *slår mig i pannan med en frusen torsk*.

Men det är väl aldrig för sent att ändra på sig. Det har nu gått över ett år sen jag flyttade in till min underbara lägenhet. När man ser tillbaka på den tiden förra året så kan man inte låta bli att förundras över hur mycket som hänt sedan dess. Bara små saker som att jag har gardiner, krukväxter och en skurmopp gör en hel del. Det är alla dessa små saker, som t.ex. min figur av Patrik från Svambob Fyrkant som står på spishyllan, som gör min lägenhet till ett hem och inte bara en tom lokal.

Jag är rätt nöjd med mitt liv faktiskt. Jag har mycket jobb. Jag har börjat ta tag i problem som jag har tryckt ner allt för länge. Det är en ny Sebbe som håller på att komma fram. Vart jag hamnar i slutändan vet jag inte men det är en spännande process. Jag har räknat ut att jag vill distansläsa en kurs på högskolan som handlar om digital bildredigering nu till nästa höst. Känns jättekul!

Att det är höst och vinter i annalkande brukar deppa ner mig och de senaste veckorna har varit rätt tunga. Men idag skiner solen och jag ska träffa Filip så humöret är på topp. Håller på att städa en massa här hemma men får nog lägga på ett kål nu om jag ska hinna klart innan han kommer.

Nästa vecka ska jag julpyssla med jobbet. Vi brukar baka kakor och göra godis och dekorationer för dem gamla. Helt volontärt, no money, men vad gör det om man offrar några timmar när man kan glädja de äldre :) Dessutom har Marie lovat mig en flaska starkglögg om jag kommer (ska ut senare på kvällen så det blir en schysst förfest/myseftermiddag)

Nähepp, nu ska jag dra, känner att den röda tråden försvann för längesen men det var så mycket jag ville få ur mig. Haha. Nåja. Hejs svejs