Shake it baby

Vintern är på väg (allt under 15 plusgrader är vinter enligt mig). Jag skakar hela vägen till jobbet varje morgon. Jag går inte, jag skakar fram. Usch!

Idag har det varit hektiskt. Normalt sett brukar helgerna på Stensberg erbjuda en bekväm möjlighet till att varva ner. Ta det lite som det kommer, lägga lite finess och glädje i matlagningen eftersom ungefär 45% av våra kunder inte beställer mat på helgerna = mindre att göra = mer tid att göra ett riktigt jävla bra jobb.

Idag var det dock inte så. Idag kände jag paniken komma skuttandes likt en nerdrogad clown på ett rostigt tivoli. Ingen höjdare va. Jag ska inte gå in på detaljer om varför det blev som det blev, men jag kan säga att det hade näst intill 100% att göra med en taxichaufför som valde att ta sovmorgon och låta maten bli kall hos oss istället för att köra ut den till kunderna...

Som tur var kom Frida och hälsade på ikväll och livade upp mitt humör. Vi drack lite kaffe... eller jag, (hon: te) och såg på Vem kan slå Filip och Fredrik. Trevlans!

Nu ska jag sova så jag kan slutföra min sista jobbdag innan semestern med fanan i topp imorgon!

/S