Lite musik och så.

Äntligen!! Jag har försökt skriva en blogg här de senaste tre timmarna! Uppenbarligen har inte blogg.se samma mål med kvällen som jag. Därav felmeddelande "500". Nu funkar det i alla fall.

Även om stundens inspiration till stordåd känns sådär ljummen nu efter tre timmar så ska jag ändå skriva det jag tänkte skriva från början:

Borde jag skämmas eller inte? Hursomhelst gillar jag GaGas nya låt. Den sätter sig mellan öronen och släpper inte taget.Samtidigt som jag beundrar dansarna och den helfräna stilen kan jag inte låta bli att undra om det är fel på mina öron eller om Lady GaGa kör med överdrivet mycket playback? Sure, hon kan ju inte sjunga in i sin egen röst, något som mixerplattan i studion tillåter. Kanske är ljudet bara osynkat med bilden? Youtube är ju faktiskt känt för att ha kvalité i klass med en kärnreaktor i forna sovjetunionen. Men ändå, det är smått absurdt.

Well well. När jag ändå är igång ska jag passa på att slå ett slag för:

Editors - Papillon


Och:

Marina and the diamonds - Obsessions


Jag älskar verkligen Marinas röst. Den är så härlig. Får mig att tänka tillbaka på Emmabodafestivalen, även att jag av dumhet ignorerade näst intill hela hennes spelning. Men ändå. Ingen är perfekt!

/S