Den perfekta stormen

Bada bom! Domedagskänslan är total. Jag vet inte hur många gånger jag påstått att jag haft den hårdaste jobbdagen evah (jag har lätt för att klaga, jag vet). Det var en underdrift mot dagens prestationer. Inom kockyrket säger man att någon sitter när dom ligger pyrt till och har mkt att göra. Att sitta i skiten helt enkelt...

Idag satt alla!!

Det går inte att beskriva med ord, man måste ha varit där bland svett, irriga blickar, panik och ångest. Idag sammanföll varuleveransen med salladstallrikar med våfflor till dessert (våfflor är pain in the ass då det ska varmhållas) med nya kantiner som måste diskas med blandsallad med  telefonen som ringde konstant med rengöring av hela diskmaskinen etc etc. Den perfekta stormen.

Som jag sa till Calle: "Vet du vad det bästa med att sluta för dagen är Calle? Vetskapen om att det börjar om igen imorgon..."
Men med det sagt så älskar jag mitt jobb. Har skitkul! Verkligen, tror sommaren där blir underbar! Bakis varje dag och glass i solen på lastbryggan på rasterna!

Ikväll ska jag kanske ut på krogen. Vet själv hur dumt det är när jag ska upp vid 6 imorgon men jag är så sugen på att socialisera. Bege sig in i dimman och slappna av innan morgondagens verklighet ger mig en 5a i ansiktet.

Dagens låt:
Kelly Clarkson - My life would suck without you