Update

Idag är livet underbart! Stod ute på balkongen i regnet och blundade och sträckte upp huvudet mot himmelen. Man känner sig så levande, så mänsklig när man gör det. Underbart.

Ska ner till staden om en stund och träffa Martin. Det måste vara två ½ vecka sen vi sågs så det är absolut på tiden! Ska passa på att shoppa ny parfym, lite tröjor och ett par jeans. Också något som är absolut på tiden.

Lite senare i eftermiddag kommer Franzén. Vi ska till IKEA och köpa utemöbler till min balkong! Har hittat något som jag tror kommer passa!Så snart är jag redo för vårens kommande grillfester! Woho! Sen ska jag bjuda honom på middag; Chili con Carne och ris blir det!

Imorgon och på söndag är det kneg. Ska bli skönt att jobba helgen. Storköks OB:et är så jävla överlägset (45:- extra i timmen). Det gillar vi!

På lördag nästa vecka är det HR (Hotell och Restaurang) fest hos mig och sedan utgång. Frida kommer hem från Göteborg så vi ska dra ihop lite folk från gymnasietiden. Ska bli sjukt kul att träffa alla igen!!