Things you do not need to know about me

Bloggsamhället har råkat ut för pesten, och det sprider sig som en löpeld, drabbar nya bloggare varje dag, krossar drömmar. Nu slutligen har den även nått fram till min dörr och jag kan inte ignorera problemet längre. Jag har blivit utmanad av Erica att skriva ner åtta stycken saker om mig själv som ni inte redan vet. För att vara mer exakt så är reglerna som följer:

Regler: Bloggaren skriver 8 fakta/(o)vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/(o)vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du utmanar.

#1 Jag brukar sjunga när jag är på väg någonstans och oftast kommer det någon cyklandes bakom mig utan att jag märker det och hör min hemska sångröst varpå jag panikslaget slutar för att sedan direkt börja när peronen är utom synhåll igen.

#2 Jag är väldigt självgod. Jag älskar att lura mina vänner i fällor där de på något sätt måste ge mig beröm så jag blygsamt kan säga något i stil med "Äsch, det var väl inget" trots att jag egentligen är sjukt stolt.

#3 Jag filosoferar mycket, och ofta om djupa saker såsom etik, religion och kontroversiella ämnen.

#4 Jag tycker inte om kedjebrev, utmaningar eller "din mamma kommer dö om du inte lägger upp en bild inom två minuter" påhitt. Dock gör jag den här listan i alla fall, bara för att smöra inför bloggvärlden.

#5 Jag är väldigt renlig och pedantisk av mig. Kan sällan ha det dammigt eller ostädat utan att göra något åt det.

#6 Jag avskyr verkligen kyla. Jag vill inte handskas med/eller veta av det. Om det inte vore för att Djävulen ska bo i ett ställe som är varmt så skulle jag tro att kyla är hans sätt att jävlas med mig. Punkt slut.

#7 Jag drömmer om att bli riktigt duktig inom grafisk design och sedan ha det som yrke!

#8 Jag är orealistiskt beroende av mina vänner och att konstant ha sällskap. Är jag ensam i några dagar så börjar jag tugga på möblemanget.

Och så slutligen problemet med vem jag ska utmana. Dels vill jag inte lura på någon stackare detta och dels så känner jag faktiskt ingen som jag kan utmana. Så tyvärr, it ends here.