Nyår

Tjolahopp! Jag har inte skrivit här på ett par dagar. Får väl skylla på bristande ork och tid. Men nu måste jag nog uppdatera er lite om vad som händer. Igår var jag nere på stan och handlade saker till idag; guld och silverfärgade ballonger, svart slips till kostymen, cigarrer till mig och Martin samt lite råvaror till snittarna. Oja det bjuds på välkomst-snittar om man festar hos mig.

Därefter träffade jag Becca och vi umgicks i några timmar. Mycket trevligt. När hon hade åkt satte jag in ett kilo lasagne i ugnen (4 port) och åt upp hela själv. Det var brutalt! Sen somnade jag i soffan framför tvn med en kopp kaffe och lite choklad.

Idag vaknade jag kl 11 och om två-tre timmar kommer Filip och hjälper mig med att städa och göra det fint här för ikväll. Någon timme senare kommer Martin och då har han med sig min dricka. En Jägermeister och en Cava. Då ska vi göra välkomstsnittar.

Kl 6 kommer vännerna och då är det bara att omfamna den sista brutala dagen på det här året och den första på det nya året!

Gott nytt år på er alla!