Nyår

Tjolahopp! Jag har inte skrivit här på ett par dagar. Får väl skylla på bristande ork och tid. Men nu måste jag nog uppdatera er lite om vad som händer. Igår var jag nere på stan och handlade saker till idag; guld och silverfärgade ballonger, svart slips till kostymen, cigarrer till mig och Martin samt lite råvaror till snittarna. Oja det bjuds på välkomst-snittar om man festar hos mig.

Därefter träffade jag Becca och vi umgicks i några timmar. Mycket trevligt. När hon hade åkt satte jag in ett kilo lasagne i ugnen (4 port) och åt upp hela själv. Det var brutalt! Sen somnade jag i soffan framför tvn med en kopp kaffe och lite choklad.

Idag vaknade jag kl 11 och om två-tre timmar kommer Filip och hjälper mig med att städa och göra det fint här för ikväll. Någon timme senare kommer Martin och då har han med sig min dricka. En Jägermeister och en Cava. Då ska vi göra välkomstsnittar.

Kl 6 kommer vännerna och då är det bara att omfamna den sista brutala dagen på det här året och den första på det nya året!

Gott nytt år på er alla!


Julklappar

Godmorgon! Idag ska jag få mina klappar. Eftersom jag jobbade på julafton så hans det inte riktigt med då. Men idag, idag smäller det. Jag är faktiskt inte spänd... alls. Men däremot ska det bli skönt att träffa familjen igen. Dock så blir det inte tre dagar som det var tänkt från början för jag måste in och jobba imorgon så jag åker tillbaka till Kalmar redan ikväll.

Men innan dess så ska jag låna mammas skrivare för att trycka ut lite cash.
Skåda. Charliedollarn! Värd mindre än bläcket den trycks av.Jag har seriöst inte en aning om vad jag ska ha dem till. Men jag känner på mig att det på något sätt kommer bli en festfaktor...


Bloggen ser ut som vanligt igen.

Som ni ser så tröttnade jag på julpimpningen och kör istället på den oranga versionen av min blogg. Mycket finare enligt mig.

Idag, tre dagar efter jul, mitt i mellandagsrean, bestämde jag mig för att gå ner till staden. Man kan fundera lite på hur jag tänkte. För er som inte vet så är jag ganska paranoid och får alltid hemsk huvudvärk i stora folkgrupper. Så huruvida det var en klyftig idé att gå ner och trängas bland snoriga ungar, teknikfreaks och ha-galna 40+ "Jag ska ha den sista knästrumpan på Gina Tricot kvinnor" kan ifrågasättas.

Det dröjde såklart inte länge innan jag bestämde mig för att blygsamt backa ut ur smeten och styra kosan hemmåt. Stannade till på Ica och köpte lite kvällsmat. Idag blev det pasta med skogschampion och blåmögelost-sås.

Nu ikväll blir det soffan och tvn. Har inte riktigt ork till så mycket mer.


Dagen efter

Gårdagen var mer än lyckad får jag nog lov att säga. Det var galet roligt att höra Robins alla anekdoter från Danmark. Han vet verkligen hur man berättar något så det låter kul! Hans pappa är inte sämre han heller. Bästa bilresan någonsin <3

Idag har jag inte heller haft det så pjåkigt. Men är mycket trött så nu ska jag bara vila och ta det lugnt!


Dec 25. Fest!

Mmm, pizza! Sitter här med en fläskig mexicana (extra allt) och Leslies i högtalarna. Bättre start på kvällen kan man inte begära. Om ett tag kommer Filip för lite tv spel och förfest. Lite senare dyker även Robin upp. Han är hemma från Danmark över jul så det ska bli kul att träffa honom då det var ett tag sen sist. Därefter blir det krogen! Yay!


Robin, Filip.

När jag skulle gå och handla nyss fick jag syn på Demonkatten. För er som inte vet vem det är så är han en ökänd festprisse i de här trakterna. Ingen riktigt bra fest utan Demonkatten. Så enkelt är det. Bara att han dök upp är tillräckligt för att jag ska sprängas av pepp inför ikväll.


Demonkatten.


Julafton

Har precis käkat min julmiddag! Den bestod av pommes, vitlöksaioli och öl! Det ni. Det är bättre än några fesna köttbullar!

Dagen i övrigt har varit bra. Fullt upp på jobbet eftersom vi bara var två där idag (normalt sett är man sex stycken som jobbar). Men vi fick ordning på allt tillslut och det var verkligen en fröjd att se hur glada de gamla blev över uppdukningen, de tända ljusen, musiken och maten. En gammal dam, nämner inga namn på grund av tystnadsplikten, blev helt till sig och rullade ut med rullatorn i köket när ingen såg och började groffa i sig ris alá Malta på löpande band rakt ur kantinen.

Vi fick kasta allt.


Go' jul

God jul på alla er, bloggare, medmänniskor och kommersialismens fångar! Hoppas ni får en bra dag!


Den stora dagen

Imorgon är det den stora dagen. Dagen folk gått runt och väntat på sedan de först satte upp adventsstakarna i början av december. Dagen då man samlas med familj och vänner. Glädjs åt hur lyckligt lottad man är. Äter god mat. Ser på en kvackande kille utan byxor på tv.

Imorgon är det julafton. Och jag ska jobba. Misstolka mig rätt nu, jag är inte bitter. Jag visste mycket väl vad jag tackade ja till när jag erbjöd mig att jobba på julafton. Ska jag vara helt ärlig så spelar inte julskinkor och klappar så stor roll. Familjen. Ska man inte alltid visa vad de betyder för en? Varför skulle just julafton vara så speciell?

Blir det lika bra väder imorgon som det har varit idag så räcker det mer än väl för att hålla mig lycklig. Klarblå himmel och en strålande sol är sånt som gör min dag.


Jörgen Malmström

Om den rätta julkänslan inte infunnit sig hos er ännu så har jag en video som garanterat hjälper!Det sticker obehagligt i min vänstra arm.

Idag är jag duktig. Jag städar, diskar, tvättar och gör det allmänt julfint. Folk säger ofta att man inte ska styra ihop för mycket saker på en gång. Nu förstår jag varför.

Jag fick för mig att det var på tiden att koppla in datorn, tv-spelet och boxen i hemmabion en gång för alla. Metervis med sladdar överallt, gula, vita, röda. Scartkontakter till höger och vänster. Datorn inkopplad, check. Tv spelet inkopplat, check.

Sen var det dags för boxen, och då menar jag inte den vanliga hederliga boxen utan den jävulska silverglänsande boxen. Jag anade oråd redan från början. Den har nämligen inte gått att stänga av varken med fjärren eller manuellt i ca två veckor. Ändå sträcker jag fram handen mot den svarta scartkontakten...

Fzzzz. Ström rakt in i vänsterarmen. Svordommar. En slapp pulserande vänsterarm. Bara så ni vet, scartkontakter ska inte leda ström. Det sticker obehagligt i min vänstra arm.

Till alla er hemmapulare som försöker vara duktiga har jag bara en sak att säga. Nej, gör det inte.