Paris Cookbook Fair

På torsdag morgon beger jag mig tillsammans med Husmansbord till Paris och Paris Cookbook Fair (som i år hålls under Louvren) för att bjuda på Svenska diplomerade livsmedelsprodukter. Jag blir borta fram till måndag runt lunchtid och vill därför passa på att undanbe samtal och sms med tanke på priserna.
 


CV

Imorgon kör Restaurang- och Hotellhögskolan sin första rekryteringsmässa, någonsin. Vi studenter kommer få möta eventuella framtida arbetsgivare. Självklart har jag CV:t klappat och klart!
 


Kändisar läser upp elaka tweets om sig själva.

Hysteriskt roligt, tyckte jag. Särskilt Will Arnett 2:10 in i första videon samt Bryan Cranston 2:22 in i tredje klippet!
 
 
 


Träningsvärken från helvetet

Tanken var att jag skulle gå till gymmet idag. Varannan-dag-principen har funkat tidigare. Inte slita ut sig för hårt, eller sätta för höga krav och istället tänka långsiktigt!
 
Idag peakar träningsvärken från fredagens pass så till den milda grad att jag inte ens kan klä på mig utan att skrika högt så det blir ingen träning idag. Ställer in siktet på en lugn promenad och så hoppas jag på att jag inte känner mig som en räka imorgon!


Skärpningen

När jag bodde och arbetade i Kalmar tränade jag flitigt på gym. Som småätande matglad kock så tror jag att det är extra viktigt att hålla sig i form. När jag började studera föll träningen i glömska och tre år och 10 kilo senare har jag nu äntligen bestämt mig för att ta tag i det igen!
 
En bild säger mer än tusen ord, eller hur det nu är. På detta charmiga foto ser det ut som om jag
snyftande sitter på en polisstation och gör en anmälan över en bortrövad hamster...
 
 
(Alternativt blir intervjuad över hur jag lyckades tjäna 1000 riksdaler på att panta burkar.)


Dagens låt

Förkylningen från helvetet satte sig i halsen härromdagen.
 
      
       © copyright 2008 valdemarssons.blogg.se