Jag trodde det var en liten katt...

Jag är mer än lovligt kass på att uppdatera här. Får väl delvis skylla på tidsbrist, eller rättare sagt nya prioriteringar (skolan). Igår hade vi halloweenfest här i hyttan och alla var sjukt bra klädda, jag gick som pantomim/Mikael Jackson. Såg ganska sämst ut men jag hade roligt ändå och gladdes åt att jag kunde göra egna pussmunnar på min hand med läppstiftet. Det var kul.

Har nog heller aldrig sett så mycket folk på puben innan och jag drack bara en öl för att kön till baren var så lång. Det var nog lika bra det för idag har jag faktiskt varit människa. Vi åkte till Örebro och gick på Ikea, fast där hade kassorna havererat och det var 30 meter kö som tog 45 minuter. Det hela kunde liknas vid rea på virknålar utanför ett ålderdomshem. Totalt kaos alltså. Vi fick daim så vi skulle lugna oss av personalen och Josefines öga var knallrött eftersom ena linsen hade fått blod på sig igår (vet ej hur). Hon skrämde ett litet barn. Haha.

Sen handlade jag ett par byxor och så åt vi på Mc Donalds och åkte hem igen, det var väldigt trångt för Frej köpte en bokhylla på två meter så Jacob och Josefin fick sitta på 1 ½ säte hem hela vägen.

Nu ska vi snart ha slumber-party och se på The Holy Grail! Kommer bli tämligen mysigt!
Sist men inte minst en bildbomb från de senaste veckorna!// Seb


The golden days

Igår var vi på Collageparty hos Sterner. Catte gick som nörd, Jag gick som Whigga, Jacob och Frej som beach boy. Stört bra fest och fyllan blev ett faktum!


Catte som nörd.


Jacob med sina lena, fina, vackra, underbara nyrakade ben.


Jag och Jacob!


Frej idag. Vi vet fortfarande inte vad som hände med stolsdynan.


Hartman innan han manglar Frejs ansikte med en colaflaska.

Ett smakprov på hur våra bakisdagar brukar se ut. Enjoy!
/S out!


Vad ska det bli av dig, bron över till Danmark?

Ägnar kvällen åt Prinsen av Peking och Me and Simon som oundvikligen får mina tankar att vandra tillbaka till förra vintern när jag besökte Sara i Uppsala. Det var fyra galet bra dagar med Idol på tvn, en spännande teckning, boxvin, svindyra second hand butiker och en flygande limpa bröd. Vi måste ses snart igen vännen!

Laleh - Bjurö KlubbMarkus Krunegård - Trelleborg - Travemünde - Världen

/S outClean as a whistle

Vilken härlig dag! Jag skippade föreläsningen i morse och sov ut istället. Jag borde skämmas tamefan. Men på något sätt kändes det ganska värt då jag slapp vara grinig hela dagen och samtidigt hann läsa ut Det goda värdskapet som för övrigt är en fantastisk bok som precis alla borde läsa! Ska nog skicka ett exemplar till mitt gamla jobb som tack för de senaste två åren.

Resten av dagen har jag ägnat åt att städa mitt rum och torka golvet. När tv-bänken är så pass dammig att man kan skriva saker på den så är det dags att ta fram damsugaren, tänkte jag. Nu är jag är lika nöjd som en pensionär som lyckats pruta. Det är otroligt trevligt att ha ett fint rum. Det värmer i själen!

Kvällen ska jag ägna åt att ligga i soffan och jäsa framför en massa tv-serier som jag inte hunnit kolla igenom ännu. Imorgon är vi lediga. Fast jag har en hemtenta som ska göras innan måndag, får se lite när jag tar tag i den. Ska helst ha hunnit läsa ut tre böcker innan jag skriver den varav jag bara hunnit läsa ut en hittills (se ovan).

/S out!


Hallonsyllt

Vart tar tiden vägen? Jag tror den gömmer sig under sängen för jag hittar den inte. Sneaky.

Senaste nytt är att jag kom med i Nobel NightCap. Var på möte idag. Intressant men jag får inte säga ett knyst om det. Inte ett knyst! Har även blivit inröstad i sexmästeriet efter en tids aspande. Blev köksansvarig med Mattias som läser tvåan och så småningom kommer jag ta över helt när han avgår (typ när pubens nya kök är färdigt). Är sjukt glad över det!

Förutom Nobel så har jag haft mitt seminarium för PM:et. Det gick bra, tror jag. Borde bli godkänd. Sen var jag på kockmöte inför vinterfesten. Det går framåt och ikväll har jag och Kelly suttit och skrivit inköpslistor och portionsberäknat menyn. Det tog oss två kannor kaffe, x antal cigaretter, en hel del svordomar och 4 timmar innan vi blev klara.


Mental breakdown ungefär halvvägs.

Nu ska jag duscha och sen lägga mig och läsa kurslitteratur i två timmar. Imorgon ska jag upp kl 08 och gå på ledningsmöte och presentera menyn och inköpslistan. Därefter blir det föreläsningar och sexmöte (höhö). Vi håller på att få ett band bokat till puben, najs!

/S out


Sveriges framtid.

Jag, Frej och Jacob drog till kärnhuset för att skriva klart våra PM idag.Frej förbannade Word 2007 för dess inkompabilitet.


Jacob var ungefär som han brukar. Varpyrig!


Början på ett smärre raseriutbrott.


Sen kom haveriet och det var bara att fly fältet!

/S out!


Done!

Jag är ÄNTLIGEN klar med PM:et! Ikväll firas det med fest i skandal och sedan puben!

/S out!


I stormens öga!

Ja, jag vet, jag är dålig på att uppdatera just nu! Det är mycket på gång, på söndag ska jag grilla på studentpuben (vi har städdag). Samtidigt så är jag huvudansvarig kock för vinterfesten och så har jag även kommit med i Nobel NightCap! Ett PM och en hemtenta på g också! Men jag lovar, det kommer fler inlägg framöver när det lugnar ner sig!


Deltävling #1

Imorgon är Frej först ut i vår matlagningstävling då vi ska komponera en 3-rätters måltid för fem personer för 125:-. Det ska bli spännande att se vad han kokar ihop. ^^Dom drack alkohol ur burkar med pappåse runt och gned in sig själva med sprit så att dom skulle lukta äkta också!

Freeeeedaaag! Det är så det skriker om det! Två dagars "ledighet" är hett efterlängtat. Har dock två böcker som jag ska läsa ut, men det är inga problem.

Idag har jag varit på föreläsning i livsmedelshygien och säkerhet som visade sig vara en väldigt grundlig repetition från gymnasietiden. Till skillnad från då så tycker jag faktiskt att det är intressant nu. Efter skolan var jag på möte för ledningsgruppen inför vinterfesten. Jag har fått posten som huvudansvarig kock för evenemanget = superlycklig och stolt! Jag har alla förhoppningar om att vi kommer få ihop en hejdundrandes fest!

Ikväll ska jag se på film med Frej, Jacob och co. Jag har bestämt mig för att ha en vit helg. Det behövs känner jag. Kuba (som sov bort gårdagens föreläsning) håller med!

Här kommer lite kort från i onsdags!


En byggnadsarbetare, två uteliggare, en fiskare, en Hells Angels-medlem och en fjortis!

Kuba och Jacob var verkligen superdräggiga och gick in i sina roller till 100%. Dom drack sprit ur burkar med pappåse runt och gned in sig själva med sprit så att dom skulle lukta äkta också!


Ja ni ser ju vad jag gick som.../ S out