Summerheat

Den riktiga sommarvärmen har verkligen slagit till. Ronny berättade att termometern på mejeritornet visade på 35 grader kl 6 imorse när han cyklade till jobbet. Helt sanslöst. Även om det var i direkt solljus så är det imponerande.

Jag ska snart ta cykeln ner till stan för att sätta mig på Bistrobar med Diana och co. Vi ska se Calle Kristiansson från Idol spela på larmtorget. Gratis är bäst heter det!


En månad kvar till camp Barbaskön!

Jag vill dansa som en robot, dricka öl och smälla mygg på benen. Idag är det en månad kvar tills Rassle drar igång! Jag dör av längtan. Kvällen har ägnats åt att fördjupa sig i flertalet bokade artister så jag sedan vet vad jag absolut ska se när jag är där.

Årets måsten:

I'm From Barcelona
Crystal Castles
Digitalism
Hoffmaestro & Chraa
Kapten Röd
Radio Dept
Cut Copy
Maskinen
Billie The Vision And The Dancers

Och fler lär det säkerligen bli innan det är dags att ta på sig festivalhatten. Inte helt otippat tror jag att Digitalism tar hem årets ljusshow. Jag menar, det kan inte bli fel? Musiken är som gjord för bländande ljus och färgsprakande spotlights.Hej allergimedicin!

Nu har den slagit till, nyklippta-gräs-snuvvan-i-näsan-och-ögonen-plågan. Knarkar tabletter för fullt och försöker intala mig att det är bättre att sova i kokande värme än att ha balkongdörren öppen och dö kli-döden. Hittills går det ungefär lika bra som Europes comeback. Inte alls alltså.

Jag ska lugna mig med iste och en svullig middag med marinerad ryggbiff för 50 kr portionen. Av någon outgrundlig anledning så blir jag alltid på bättre humör av att idiotköpa dyrt kött.

S out!


Midsommarfirande med Filip!

Jag hade en grym eftermiddag/kväll med Filip igår! Vi satt hemma hos mig och förfestade sen gick vi och myste på en brygga nere på Stensö vid vattnet. Det är min favoritplats i hela Kalmar. Det är så ostört och lungt där!

Senare på kvällen kom Linda och Sara hem till mig och vi spelade lite twister och sen drog vi till Vallen. Tyvärr blev jag av med min tändare. Men gratis inträde och billiga drinkar fick agera plåster på såren :P


Oh la la

Jag tror jag dör värmedöden idag. Det är dagar som dessa när man står vid varma spisar i svarta kläder som man lär sig uppskatta kockyrkets vackrare sidor!

Jag var nere i stan innan. Som en blixt från klar himmel kom tanken att jag kanske skulle köpa lyckosaft idag eftersom bolaget troligtvis är stängt imorgon. Sagt och gjort. På hemvägen fick jag se mina drömmars bil.


Å du vackre stålhäst, bli min!

Hur freaking awesome hade det inte varit om jag hade kommit glidande i den med en cigg i munnen och hatten på sne. Aaaaaah.

Imorgon jobbar jag, sen blir det lite midsommarfirande här i lägenheten och sen är jag ledig i helgen! Glad midsommar på er!

/S out!


Mr gitarr!

Jag är ganska driven av mina impulser, på gott och ont. Det blev en gitarr idag och jag kan inte vara gladare! Den är perfekt för mig!

Nu ska jag öva på House of the rising sun tills fingrarna blöder eller tills grannarna ber mig tysta katten... (jag kan inte sjunga för fem öre).Pedofil vs hottie


Jag kan inte bestämma mig för om jag gillar den här bilden på mig. Jag står i valet och kvalet mellan att tycka att

1. Jag ser snygg ut!
2. Jag ut som en slaskig pedofil med crazy eyes.

Vilka problem man har. Ska nog sova på saken.


Jag vill ha en gitarr!

Ikväll har jag suttit och övat lite på mammas gitarr. Det blir mer och mer beroendeframkallande för varje dag som går och jag är vansinnigt sugen på att köpa mig en egen.


Vad tror ni? Är det ett vettigt köp eller är risken stor att den hamnar i hörnet bredvid enhjulingen?


Mitt Piano

Jag vet inte om jag skrivit det innan, det är mycket möjligt, men Mitt Piano är helt fantastisk. Artisten alltså. Jag äger inget piano...

Hursomhelst. Det är väl först på senare tid som jag har börjat gilla svensk musik mer och mer. Förr tyckte jag alltid att det lät så fattigt och tråkigt när artister sjöng på svenska. Nu är jag av en helt annan uppfattning. Mycket tack vare just Mitt Piano.

Här kommer två av mina favoritlåtar!

Små små steg


Du säger ingenting det säger allt


Tårta! På en tors... lördag?

Är det kungligt bröllop så är det. Jag gjorde några tårtbitar på jobbet för att fira :)