Spring!

Idag känns livet bra! Solen har bländat mig med sin närvaro. Jag har varit ute och gått en lång runda och jag märkte till min stora glädje att jag har 2000:- över den kommande månaden! Självklart ska de spenderas på ett klokt sätt. Troligtvis lär jag spara dem inför bistrare tider men det känns ändå bra att ha dem där!

Jag har hittat massa ny musik, däribland Alphabeat!Våren är här, grillväder och solbrillor här kommer jag!


Regn

Att något så simpelt som regn kan få en att känna sig så levande. Släpp allt. Utelämna dig åt det okända. Vilken befrielse det är att stå och inte bry sig om ifall man blir genomvåt och förkyld. Andas. T ta ett djupt andetag och känna efter. Böja huvudet uppåt, sträcka ut armarna.

Det är skönt.


Tillbaka från ön

Tjolahopp! Nu är jag hemma igen! Har haft det underbart trevligt på Öland! Lite kallt har det dock varit men det gör inte så mycket för vi hade öl som värmde! Massor av Guitar Hero 3 blev det också precis som väntat! En tur till macken för inköp av dipp hans också med och jag fick 20:- rabatt av misstag. Skoj skoj!
 
Här är två pics från gårdagen.


Jag, T & Rikky. Han hade en tomtemask... Alla borde ha en tomtemask...


Det var power i mig!

Avslutar med att citera Rikky från igår:

"Jag är helig Svensk medborgare.
Jag kissar inte på bilar."


Fest på öland!

Idag ska jag, Rikky och ett flak öl bege oss till Öland för att checka in Ts nya lya. Jag har hört att det vaknas GH 3. Inte illa pinkat så att säga. Läser ni något i tidningen imorgon så vet ni att det är vi.


Tvåhundratjugotvånollåtta

Då saker och ting på senare tid inte riktigt kulminerat så som jag tänk mig känner jag att det är på sin plats med en liten blygsam ursäkt för att jag inte varit så där värst aktiv här på bloggen. Jag har haft mycket saker snurrandes mellan öronen. Saker som jag på grund av hur jag är, utvärderar, vrider och vänder på. Hursomhelst ska jag försöka skriva här lite oftare nu och släppa allt annat för en tid!


Noby Noby Boy

Tydligen ett nytt spel som ska komma till Playstation 3. Den som kan förklara för mig vad det går ut på får en glass!Jag menar, vad fan? Snubbarna som kodade skiten måste ju ha varit höga eller något.


RocknRolla

Guy Ritchies nya film är hård! Precis som i Snatch och Lock Stock är dialogen välskriven och intensiv. Men man har i RocknRolla tonat ner på humorn några snäpp och det ger i detta fallet mer utrymme för att reflektera kring hur karaktärerna utvecklas.

De första 15 minuterna var jag förbannad. Sen övergick det i besvikelse då jag väntat mig mer av Guy. Och nu några dagar senare när jag låtit allt sjunka in älskar jag den! Absolut värd att se! Men förvänta er inte Snatch!Johnny Quid är en seg jäkel!


Truth to be told.

Världen rör sig som i slow motion. Man befinner sig bland folk men man existerar inte bland dem. Deras bestyr känns så obefintliga, så oviktiga. För man själv ser den stora bilden. Enkla saker som att välja om man ska gå till höger eller vänster tycks plötsligt så mycket svårare. Man fryser trots att den bleka solen värmer en i ansiktet. Man har svårt att formulera sig för ord tycks ovärdiga. Inget kan förklara hur det känns. Sinnena återger inte världen så som den annars ses, utan blott som en skugga av vad den en gång var. Man blir bedövad. Någonstans innerst inne njuter man kanske ändå av det? Man känner sig levande. Men ack vad smärtsamt det är.


...

Idag är livet lite extra svårt. Hur kan du vara så blind?


Life On One Wheel!

Yeeeeej! Min cykel kom idag så hela eftermiddagen har jag spenderat med att bekanta mig med min svartglänsande älskling! Efter lite testande kan jag konstatera att det är rövigt svårt men ack så kul! Hahaha! Jag är som barn på nytt!